StoryEditorOCM

Posebnim ženama u svom životu poklonom pokažite koliko su važne

Piše Promo
6. ožujka 2023. - 09:34

I ove godine naša poruka za Dan žena je ista – svakoga dana u godini slavite žensku snagu, a na ovaj poseban dan počastite se omiljenom sitnicom i zablistajte posebnim sjajem.

Dan žena već tradicionalno obilježavamo pridajući posebnu pažnju važnim ženskim osobama koje nas okružuju. Prijateljice, djevojke, supruge, mame ili bake – puno ih je koje nas svojim primjerima svakodnevno uče koliko je važna sinergija snage i nježnosti s kojom današnje žene koračaju svijetom. Svatko u svom životu ima barem jednu dragu žensku osobu koju će poželjeti iznenaditi poklonom za Dan žena stoga je idealno odredište za odabir poklona Supernova Zadar.

Odličan izbor nakita, satova i ostalih modnih dodataka sigurno će se svidjeti ljubiteljicama mode. Kozmetika, parfemi i mirisni setovi nešto je s čime ne možete pogriješiti, a parfumerije i drogerije centra i ovom vam prigodom pripremaju zanimljivu ponudu. Teško da išta može nadmašiti buket cvijeća u posebnim prigodama. Nekada je ono najjednostavnije upravo i najbolje, a u cvjećarnici centra ovih će se dana marljivo slagati buketi za sve one koji naviše vole darivati tradicionalno.

Poklon koji ujedno može ostati i trajna uspomena definitivno je knjiga. Ljubiteljicama dobrog štiva možda baš kroz neki od naslova knjižare centra uspijete poručiti koliko su vam važne i čestitati im Dan žena. Ako ste neodlučni ili pak želite poklon koji ispunjava sve želje, birajte Supernova poklon karticu koja donosi pregršt mogućnosti za svačiji ukus.

Biti žena često znači i usklađivati brojne obaveze i živjeti užurbano pa je zato važno ponekada se posvetiti sebi i odmoriti. Neka baš ovaj Dan žena bude dan u kojemu ćete same ili u društvu prijateljice uživati u omiljenim aktivnostima u centru Supernova.

Razgledajte nove kolekcije i počastite se pokojim modnim komadom. Razmazite se tretmanom u frizerskom salonu ili salonu za njegu obrva. Odaberite novi kozmetički proizvod jer to je sitnica koja vas uvijek može razveseliti, a na kraju odmorite uz kavu, kolač ili ručak. Ovo uistinu zvuči kao idealan dan, zar ne?

Supernova Zadar želi vam sretan Dan žena!

24. travanj 2024 16:18