StoryEditorOCM

PRIJAVE SU U TIJEKU: Postani student na Veleučilištu u Šibeniku!

Piše PROMO
23. rujna 2020. - 15:23

Na Veleučilištu u Šibeniku upravo je u tijeku treći upisni rok. Nakon odličnih upisnih rezutata u prva dva roka, kada je upisano 150 studenata u prvu godinu preddiplomskih stručnih studija Veleučilišta, do 28. rujna se zaprimaju prijave za treći krug upisa.

Osim najpopularnijeg studija Turističkog menadžmenta, potencijalnim studentima se nudi novi studij Poslovne informatike, studij Prometa kao jedini takve vrste u Dalmaciji, te Upravni studij za koji ove godine vlada poseban interes zbog činjenice da se većina nastave izvodi u popodnevnim terminima u turnusima (dva tjedna se slušaju predavanja iz jednog predmeta te nakon toga slijedi ispit) čime se studentima, pogotovo onima zaposlenima jamči dodatna fleksibilnost.

image
Veleučilište u Šibeniku

Pravo prijave na preddiplomske stručne studije Veleučilišta u Šibeniku imaju svi kandidati koji su završili četverogodišnju srednju školu polaganjem državne mature; kandidati koji su završili srednjoškolsko obrazovanje izvan Republike Hrvatske; kandidati koji su završili srednjoškolsko obrazovanje prije školske godine 2009./2010.; te kandidati koji su završili četverogodišnje srednjoškolsko obrazovanje (strukovne i umjetničke škole) u kojem nisu bili obvezni polagati državnu maturu sukladno članku 82. Zakona o odgoju i obrazovanju u osnovnoj i srednjoj školi.

Paralelno s trećim upisnim rokom, na VUŠ-u su u tijeku i prijave za upise na dva specijalistička diplomska stručna studija – Menadžmentu i Upravnom studiju. Prijave traju do 30. rujna u 12:50, a trenutno je popunjeno čak 80 od predviđenih 120 mjesta te stoga sa Veleučilišta poručuju zainteresiranima da požure sa prijavama i na vrijeme osiguraju svoje mjesto u studentskim klupama.

Sve informacije o mogućnostima studiranja, prijavi i upisu na Veleučilište u Šibeniku mogu se dobiti od prodekanice za nastavu Ivane Beljo na broju mobitela +38599273-9634, e-mail-u ibeljo@vus.hr, te na web stranicama www.vus.hr.

image
Veleučilište u Šibeniku
19. travanj 2024 23:49