StoryEditorOCM

Prijenosi Eurolige i Europskog kupa sljedećih pet godina na Telemachovim platformama

Piše PROMO
28. veljače 2023. - 15:10

Ljubitelji košarke će i sljedećih pet sezona moći pratiti elitnu europsku klupsku košarku na TV programima Sportkluba. United Media, vodeća medijska kuća u jugoistočnoj Europi, i Euroleague Basketball potpisali su novi petogodišnji ugovor. Ekskluzivni prijenosi dvaju najjačih europskih klupskih natjecanja Eurolige (Turkish Airlines EuroLeague) i Europskog kupa (7DAYS EuroCup) sljedećih pet sezona emitirat će se u Hrvatskoj na programima Sportkluba kojeg u svojim programskim shemama distribuira Telemach Hrvatska.

Kroz Telemachove platforme bit će dostupni bilo gdje u Hrvatskoj.

- Hrvatska je zemlja koja tradicionalno voli košarku te nas zato posebno veseli što će Telemach i dalje ekskluzivno prenositi najveća europska košarkaška natjecanja Euroligu, Europski kup, kao i EB Adidas Next Generation Turnir, u sklopu kojega će se neke utakmice i održavati u Hrvatskoj - izjavio je Adrian Ježina, predsjednik uprave Telemach Hrvatska.

Telemach u sklopu EON televizijske platforme te Optime i Total TV-a sportskim fanovima u svakom kutku Hrvatske omogućuje najširu ponudu vrhunskog sportskog sadržaja kroz Sportklub i Eurosport, te se natjecanja Eurolige nalaze u dobrom društvu poput ATP Mastersa, Formule 1, UEFA Lige nacija, Bundeslige, kao i vaterpolo Lige prvaka.

06. lipanj 2023 18:01