StoryEditorOCM

PROMOTIVNE AKCIJE Izvrsne prilike u Tomić & Co. poslovnicama na lokacijama Split i Zadar za kupnju BMW modela Serije 3 i X1 s bogatim paketom opreme

Piše Promo
5. svibnja 2021. - 14:11

U Tomić & Co. poslovnicama u tijeku je promotivna akcija u kojoj su najpopularniji BMW modeli s bogatim ADVANTAGE paketom opreme sada dostupni po promotivnim cijenama. Odvezite svoj novi BMW serije 3 već od 286.000 kuna, uz gratis BMW Service Inclusive servisni paket i atraktivne uvjete financiranja. Ponuda se odnosi na modele BMW 318d, 320d i 320d xDrive opremljene bogatim ADVANTAGE + paketom opreme. Riječ je o izvrsnoj prilici za kupnju sedme generacije najprodavanijeg i najpopularnijeg BMW-a u Dalmaciji, po uvjetima kojim kupci definitivno dobivaju više. Globalni sinonim sportske, obiteljske, a u novoj generaciji i prave poslovne limuzine, tako sada može biti vaš u roku od svega nekoliko dana uz brojne dodatne pogodnosti i opremu.

image
Tomić & CO. BMW
Promo

Kako bi za nadolazeću ljetnu sezonu bili spremniji nego ikada prije, po promotivnoj cijeni dostupan je i novi BMW X1 - jedan od najprodavanijih SAV modela u Hrvatskoj. Atraktivni BMW X1 sDrive18d ADVANTAGE dostupan je za 267.000 kuna, također uz gratis BMW Service Inclusive servisni paket i atraktivne uvjete financiranja. Zahvaljujući visokoj svestranosti i fleksibilnosti, u kombinaciji s inovativnim tehnologijama, svakom vozaču osigurat će maksimalnu udobnost i užitak pri svakom metru vožnje.

Bilo da se odlučite za legendarnu „trojku“ ili fleksibilan i dinamičan BMW X1 riječ je o jedinstvenoj prilici za kupnju koja se ne propušta. Osim promotivnih cijena, gratis BMW Service Inclusive servisnog paketa u trajanju od pet godina, odnosno za prijeđenih 100.000 kilometara, svaki kupac dobiva i besplatno BMW osiguranje guma za razdoblje od 36 mjeseci.

image
Tomić & CO. BMW
Promo

Za sve navedene modele raspoložive su različite mogućnosti financiranja, poput opcije 50:50 uz 0% fiksne kamate u HRK ili EUR koji omogućava da se 50% novog vozila plati odmah, a preostalih 50% za godinu dana. Financiranje po modelu 1/3 uz fiksnu kamatu u HRK ili EUR podrazumijeva plaćanje trećine vrijednosti vozila prije isporuke, druge trećine nakon 12 mjeseci i ostatak za 24 mjeseca. Također, tu je i mogućnost mjesečnih otplata uz varijabilnu kamatnu stopu u EUR. Moguća je i odgoda početka otplate za razdoblje od tri mjeseca bez obračuna naknade, uz promjenjivu kamatnu stopu.

Kupnja novog vozila s 0% učešća i 0% troška obrade kredita dostupna je u okviru modela financiranja naziva 'BMW 4 YOU' putem operativnog leasinga s ostatkom vrijednosti u trajanju 60 mjeseci te uz predviđeni ostatak vrijednosti definiran ograničenjem godišnje kilometraže do 20.000 km ili ukupno 100.000 km. Osim toga, promotivna cijena vozila uz gratis servisni paket uvećava se za BMW REPAIR INCLUSIVE paket produljenog jamstva na 4 godine odnosno 200.000 km, ovisno što prije nastupi.

image
Tomić & CO. BMW
Promo

Stoga ne propustite priliku i posjetite Tomić & Co. salone u Splitu, na adresi Dubrovačka 1, te u Zadru na lokaciji 84. gardijske bojne HV Termiti 49. Putem telefona ili on-line obrasca rezervirajte besplatnu testnu vožnju omiljenog BMW modela ili ugovorite termin servisa. Budite potpuno spremni za nadolazeću ljetnu sezonu i uživajte u bezbrižnoj mobilnosti.

Dodatne informacije o najpopularnijim modelima potražite na poveznicama:

BMW SERVICE INCLUSIVE: BEZ DODATNIH TROŠKOVA ODRŽAVANJA.

Tijekom 5 godina ili za prijeđenih 100.000 kilometara, ovisno što prije nastupi, ne morate brinuti o dodatnim troškovima za unaprijed definirane usluge, održavanje ili trošenje komponenti. Zahvaljujući BSI opciji, sve usluge koje se nalaze u odgovarajućem paketu na raspolaganju su i u svim BMW-ovim prodajnim zastupništvima kao i kod ovlaštenih BMW servisnih partnera diljem svijeta. S BSI paketom imate pravo na sve usluge uključene u odgovarajuću opciju bez obzira koliko često ih trebate tijekom dogovorenog razdoblja ili kilometraže. Uslugom se počinjete koristiti kada inteligentni sustav održavanja u BMW-u (Condition Based Service) označi zahtjev za servisom. U paket su uključeni i svi potrebni originalni dijelovi tvrtke BMW, kao i originalno motorno ulje.

36 MJESECI OSIGURANJA NA BMW GUME.

Svi originalni BMW kompleti kotača s oznakom zvjezdice koje kupite od BMW servisnog partnera podliježu besplatnom BMW osiguranju guma. Vrijedi 36 mjeseci od datuma kupnje i nudi optimalnu zaštitu uz do 100% nadoknade troškova. BMW osiguranje guma pruža sveobuhvatnu zaštitu od: oštećenja uzrokovana šiljastim predmetima poput čavala ili komada stakla, štete nastale udarom u rubnik, vandalizma ili primjerice krađe. Uz BMW osiguranje guma do 100% troškova vezanih uz gume (izuzev montaže) bit će vam nadoknađeno u slučaju oštećenja. Detaljnije: za prvu godinu 100%, drugu godinu 75% te za treću godinu 50%.

BMW REPAIR INCLUSIVE: JAMSTVO MOŽE TRAJATI JOŠ DUŽE.

Kupnjom novog BMW vozila, zahvaljujući BMW jamstvu, dvije godine ste zaštićeni od troškova izazvanih neočekivanim kvarovima. No čak i po isteku ovog perioda možete biti opušteni znajući da ste u dobrim rukama. Prilikom kupnje novog vozila putem BRI paketa imate mogućnost produljiti jamstvo do pet godina ili do 200.000 kilometara. Ukupno, prednosti su sljedeće: produljenje jamstva za nova vozila za dodatne jednu, dvije ili tri godine (ili do 200.000 km, ovisno što prije nastupi) kao i potpuna kontrola troškova te brzo i praktično otklanjanje kvarova. Usluga je iskoristiva u svim ovlaštenim BMW servisima u svijetu dok je vrijednost vozila očuvana korištenjem originalnih BMW rezervnih dijelova čime se postiže veća vrijednost vozila prilikom preprodaje, a zahvaljujući prijenosu vlasništva usluge na novog vlasnika.

01. listopad 2023 01:35