StoryEditorOCM

Prva ovogodišnja Super subota garantira sjajne uštede

Piše PROMO
13. siječnja 2023. - 08:00

U novu godinu krećemo s nekim novim odlukama, ali dobre stare navike ipak zadržavamo. Jedna od njih je i najbolji shopping dan – Super subota koja i ovoga puta donosi pregršt popusta. U kalendare zabilježite 14. siječnja i pripremite se za kupovinu.

Siječanjska Super subota mnogima je omiljena jer donosi savršenu kombinaciju popusta uz koju je računica jednostavna – čeka vas shopping s najboljim uštedama. Idealno je vrijeme da obnovite garderobu, nabavite sportsku opremu, ali i sve potrebno za mališane koji se s praznika vraćaju u vrtiće i škole.

Novogodišnje odluke koje vas vraćaju treninzima i tjelovježbi lakše će se provoditi uz novu sportsku opremu. Posjetite Adidas gdje vas očekuje 20 % i 30 % popusta na označene artikle. Sav asortiman na akciji Nike je snizio dodatnih 15 %, a popust se odnosi isključivo na gotovinska plaćanja. Under Armour također vam nudi zanimljivu akciju 1+1=40 %, a popusti se odnose na početnu cijenu proizvoda i međusobno se ne zbrajaju. Volite li sportsku eleganciju i izvan dvorana i sportskih terena, uživajte u Buzz kolekcijama koje vas čekaju uz 20 % popusta na odabrani nesniženi i već sniženi asortiman za članove Sport i Bonus loyalty programa.

Posjetite i Baby Center koji vam sprema 15 % popusta za članove kluba na redovne cijene čitavog asortimana izuzev Cybex Platinum, Frida i Cutie Cloud, a isti popust čeka vas i u trgovini Magic Baby na sve brendove osim Stokke, Bugaboo i Babyzen.

Sjajne Galileo kolekcije ovoga su vikenda još povoljnije. Iskoristite popuste do 50 % kao i akciju 1+1 gratis. Ponude se odnose na dio asortimana. Dio asortimana snizila je i Calzedonia, također do 50 %, a jednake uštede na odabrane artikle čekaju vas i u Massu.

Kako bi se što bolje pripremili za shopping, posjetite i našu web stranicu gdje vas čeka cjelokupan popis popusta. Vidimo se!

26. travanj 2024 09:49