StoryEditorOCM

Prva Super subota ove godine se bliži – spremite se za shopping!

Piše Zadarski.hr
12. siječnja 2024. - 09:18

Ova Super subota bit će poseban shopping dan jer u kombinaciji sa sezonskim sniženjima, odlične su uštede zagarantirane. Vidimo se u centru Supernova Zadar 13. siječnja.

Ovo je subota koju mnogi željno iščekuju – trgovine centra Supernova, osim aktualnih zimskih sniženja, pripremaju vam i posebne popuste povodom Super subote. Idealno je vrijeme da obavite obiteljski shopping i nabavite odjeću, obuću, modne dodatke, sportsku i dječju opremu, kao i sitnice za dom.

Calzedonia je dio asortimana snizila čak 50 %, a CCC vam priprema do 50 % na označene artikle i dodatnih 40 % na torbe, ruksake i kovčege, uz kupnju iznad 25 €. 50 % jeftiniji su i svi Desigual već sniženi komadi, a do 50 % popusta na kompletu kolekciju jesen/zima 2023. čeka vas u trgovini OVS. Pittarosso također sprema popuste do 50 % pa uz novu garderobu odaberite i novi par obuće.

Ako je vaša novogodišnja odluka više se baviti sportom, neophodna je i nova sportska oprema. Hervis vam na 1 kupljeni komad poklanja 10 % popusta, na 2 komada 15 %, a na 3 komada i više 20 % popusta. Sport Vision pripremio je 20 % popusta za kupnju dva i 30 % za kupnju tri ili više artikla odabranog nesniženog i već sniženog asortimana za sve stare i nove članove Sport i Bonus loyalty programa.

Za vaše najmlađe članove obitelji opremu pronađite u trgovini Baby Center uz 15 % popusta na 2 i više proizvoda po redovnim cijenama, a popust ne vrijedi na Cybex Platinum, Frida, Scoot and Ride, Stokke i Babyzen brendove. Poželite li se počastiti komadom nakita, posjetite Argentum gdje vas očekuje popust do 50 %. Ovo je idealno vrijeme i za nabavku novih naočala – Optika Anda priprema vam 30 % na sunčane naočale i dioptrijske okvire za Loyalty članove uz uvjet kupnje Anda Cleanera ili Kasko osiguranja naočala te 20 % na kontaktne leće za Loyalty članove.

I ove Super subote najsretnije će nagraditi shopping patrola, a nakon shoppinga najveći je gušt sjesti i odmoriti uz kavu ili ručak. Posjetite i gastro kutak centra Supernova gdje vas čeka velik izbor hrane i pića kao i ugodna atmosfera. Vidimo se u subotu, a do tada, cjelokupan popis popusta možete provjeriti na stranici centra Supernova Zadar. https://www.supernova-zadar.hr/super-subota

25. travanj 2024 14:13