StoryEditorOCM

Razveselite mamu posebnim poklonom: Majčin dan je idealna prilika da im pokažemo koliko su nam važne

Piše Promo
4. svibnja 2022. - 08:34

I ove godine za Majčin dan razveselite mame poklonom i, najvažnije, pokažite im i recite koliko ih volite. I Supernova Zadar spremna je za ovaj važan dan – u trgovinama centra čekaju vas najbolji pokloni, a na društvenim mrežama prilika da osvojite vrijedne nagrade.

Bliži nam se druga nedjelja u svibnju i jedan poseban dan. Iako nam mame u srcima uvijek imaju posebno mjesto, Majčin dan je idealna prilika da im pokažemo koliko su nam važne i poklonimo pažnju koju zaslužuju. Iznenadite ih posebnim poklonom, zajedničkim shoppingom, beauty tretmanom ili ih izvedite na kavu i kolače. Ideja je mnogo, a sve što poželite i zamislite možete pronaći u centru Supernova.

Ugovorite svojoj mami termin za frizuru u frizerskom salonu centra ili tretman obrva u našem threading baru i tako joj poklonite trenutke opuštanja koji često užurbanim majkama jako puno znače. Odličan izbor uvijek je i kozmetika pa omiljene proizvode potražite u odlično opremljenim drogerijama centra koje za Majčin dan pripremaju i posebne ponude. Tražite li poklon trajne vrijednosti i dugogodišnju uspomenu, odličan je izbor nakit. Narukvica, ogrlica ili naušnice neka mamu svaki dan podsjećaju na vašu ljubav i zahvalnost.

Osim lijepog poklona, potrudite se mami pokloniti i zajedničko provedeno vrijeme. Poželite li to sve spojiti u jedno, nećete pogriješiti sa zajedničkim shoppingom. Malo razgledavanja, malo isprobavanja, malo osvježavanja proljetne garderobe i na kraju opuštanje uz kavu – ovo zvuči kao odličan plan. Uz Supernova poklon-karticu ostvarite sve svoje želje, a osim što ju možete kupiti, uz malo sreće ovoga tjedna možete ju i osvojiti. Sudjelujte u nagradnom natječaju na Facebook stranici centra gdje najkreativniji sudionici mogu osvojiti jednu od tri poklon-kartice u vrijednosti 500 kn. Ako i vaša mama obožava kupovati poklone, nekada uspješno, a nekada manje, nagradni zadatak bit će vam više nego jednostavan – u potrazi smo za najzanimljivijim primjerima poklona koje ste dobili od mame. U natječaju možete sudjelovati sve do 9. svibnja kada ćemo odlučiti koja je mama najkreativnija u odabiru poklona, a koje dijete najkreativnije u sudjelovanju u nagradnom natječaju. Do tada uživajte u odabiru poklona i zajedničkom druženju jer mama je samo jedna.

18. travanj 2024 16:16