StoryEditorOCM

Sačuvajte ljetnu bezbrižnost uz super povratak u školu sa Supernova centrom Zadar

Piše PROMO
20. kolovoza 2021. - 10:02

Povratak s godišnjeg odmora za mnoge znači veliki broj novih obaveza ususret novoj školskoj godini. Uz sjajne popuste i šaroliku ponudu u trgovinama Supernova centra Zadar, sve možete riješiti na vrijeme i bez panike. Osim sjajnih ponuda, tu je i nagradni natječaj uz koji možete osvojiti jednu od čak tri Supernova poklon-kartice.

S lakoćom ušetajte u nove obaveze nakon ljetnih praznika i dođite u shopping u nadraži Supernova centar Zadar. Trgovine su pripremile fantastične popuste na školski asortiman, a na policama ćete naći odličan izbor novih školskih torbi, pernica, olovaka, geometrijskih pomagala, bilježnica itd. Osim opreme za školu, svoje školarce i vrtićku djecu možete odjenuti i obući od glave do pete uz nove kolekcije i aktualnu ljetnu ponudu. Bez stresa i panike, uz dobru organiziranost sve se stigne, a valja se okušati i pokazati svoju kreativnost koja vam može donijeti super nagrade. Sudjelujte u Facebook nagradnom natječaju i osvojite jednu od tri poklon-kartice koje vam donose po 1.000 kuna za shopping.

Olakšajte si ovaj prelazak s bezbrižnih ljetnih dana na nove početke. Sve detalje pronađite na web stranici Supernova centra Zadar te službenom Facebook profilu.

16. travanj 2024 11:20