StoryEditorOCM

Savršena doza energije uz nove proizvode na Ininim maloprodajnim mjestima

Piše Promo
9. lipnja 2022. - 18:32

INA na svojim maloprodajnim mjestima u Hrvatskoj dodatno proširuje ponudu i uvodi nove proizvode – čips Crunch&Go kao savršenu grickalicu za kupce u pokretu i energetski napitak Jim za novu dozu energije na svakoj etapi putovanja.

image

Ina - novi proizvodi

Ina/Slobodna Dalmacija

Energetski napitak Jim sadrži jednako energije kao i šalica espressa te 5 različitih vitamina B – B2, B3, B5, B6 i B12. Ne sadrži konzervans, a kupci mogu birati između voćnog okusa tutti frutti i verzije bez šećera koja ne sadrži aspartam*. Ambalaža pića izrađena je od materijala koji se mogu u potpunosti reciklirati. Crunch&Go čips napravljen je od kvalitetnog krumpira koji se najnovijom tehnologijom oblikuje u savršeno hrskavu i valovitu poslasticu u čak četiri različita okusa – slani, light, paprika, luk i kiselo vrhnje. Slani i light čips od krumpira čini još posebnijim sol iz poznatog rumunjskog rudnika soli Parajd u obliku kristala koji su stari više od 20 milijuna godina te sadrže čak 84 različita minerala.

image

Ina - novi proizvodi

Ina/Slobodna Dalmacija

„Najnoviji proizvodi razvijeni su kako bismo zadovoljili potrebe naših vjernih kupaca, pri čemu idemo u korak s trendovima na tržištu. Istraživanja dokazuju da kupci više ne pristaju na kompromise u odnosu na kvalitetu pri odabiru proizvoda vlastite robne marke, zbog čega krećemo s klasičnim asortimanom, imajući na umu potrebu za visokom kvalitetom i urbanim načinom života. Vjerujem da će Jim i Crunch&Go dati savršenu dozu energije našim kupcima u pokretu.“, komentirala je Zdravka Demeter Bubalo, operativna direktorica Usluga kupcima i maloprodaje.

image

Ina - novi proizvodi

Ina/Slobodna Dalmacija

Inin je cilj ostati prvi izbor kupaca u pokretu. To znači odmak od klasičnog shvaćanja benzinske postaje kakav je u javnosti još uvijek prisutan i preobrazba u maloprodajno mjesto koje urbanom kupcu na jednom mjestu nudi sve što mu treba za idealno putovanje i odmor. Kompanija je 2021. godine predstavila svoj prvi proizvod vlastite robne marke – Fresh Corner kavu u zrnu, a sada INA na svojim maloprodajnim mjestima u Hrvatskoj dodatno proširuje asortiman i uvodi nove proizvode vlastite robne marke. Uvođenjem ovih proizvoda kompanija dodatno diverzificira asortiman vlastite robne marke te se tako razlikuje od svojih konkurenata.

*Aspartam je umjetni, nesaharidni zaslađivač koji se koristi kao zamjena šećeru u hrani i piću.

O INA Grupi

INA Grupa ima vodeću ulogu u naftnom poslovanju u Hrvatskoj te važnu ulogu u regiji u istraživanju i proizvodnji nafte i plina, preradi nafte te distribuciji nafte i naftnih derivata. Tvrtku čini više ovisnih društava u potpunom ili djelomičnom vlasništvu INA, d.d. Sjedište Grupe nalazi se u Zagrebu, Hrvatska. U području istraživanja i proizvodnje nafte i plina INA danas posluje, osim u Hrvatskoj, u Angoli i Egiptu. Prerada nafte odvija se u Rafineriji nafte Rijeka, dok se na industrijskoj lokaciji u Sisku razvijaju održive alternativne djelatnosti. Regionalna maloprodajna mreža sastoji se od više od 500 maloprodajnih mjesta u Hrvatskoj i susjednim zemljama. INA Grupa članica je MOL Grupe.

25. travanj 2024 09:13