StoryEditorOCM

Sjajni popusti i odlične kolekcije i ove vas Super subote čekaju u centru Supernova Zadar

Piše PROMO
11. studenog 2022. - 08:39

Vikend je pred vratima, a u centru Supernova sprema se još jedan odličan shopping dan. 12. studenog na rasporedu je novo izdanje Super subote i pogodnosti koje ne smijete propustiti.

Ako su vam zalihe namirnica i higijenskih potrepština pri kraju, a i već danima maštate o novim modnim kombinacijama, dvojbe nema, vrijeme je za shopping! Ove subote trgovine centra Supernova Zadar pripremaju vam nove popuste i posebne pogodnosti uz koje ćete ostvariti odlične uštede pa je idealno vrijeme da napravite popis za kupovinu i napunite vrećice omiljenim proizvodima koji vas čekaju po još povoljnijim cijenama.

Prohladni jesenski dani idealni su za uživanje u šalici čaja pa se obavezno počastite omiljenim okusom iz Coffee & Tea Avenue ponude uz popust od 10 %. I ove Super subote dm vam priprema popularnih 15 % popusta na kupnju iznad 200 kn pa svakako iskoristite priliku nabaviti omiljene proizvode za osobnu higijenu i kućanstvo. U trgovini Greenside očekuje vas 40 % popusta na određena vina koja će se idealno sljubiti s vašim najdražim jelima koja je najbolje spravljati u kvalitetnom posuđu i s dobrim kuhinjskim pomagalima. Upravo takav asortiman čeka vas u trgovini Lonci&Poklopci gdje je sav nesniženi asortiman na 20% popusta.

Ljubitelji parfema počastiti se mogu novim mirisom u parfumeriji Douglas koja vas časti s 15 % popusta na sve mirise izuzev brenda Chanel. L`occitane svaku kupnju iznad 190 kn nagrađuje mirisnim mlijekom za tijelo na poklon, dok vas u Farmaciji očekuje 30 % popusta na Avene, Adermu, Ducray i Klorane prilikom svake kupovine u iznosu 100 kn i više, te razne druge pogodnosti.

Kao i svake Super subote, na hodnicima centra i ovoga puta možete sresti veselu shopping patrolu koja možda baš vas zaustavi i iznenadi odličnim poklonom. Pogledajte i ostale popuste koji vas, kao i sve ostale informacije i novosti, čekaju na web stranici (https://www.supernova-zadar.hr/super-subota/) i društvenim mrežama centra. Vidimo se u subotu!

 

19. travanj 2024 10:50