StoryEditorOCM

Otvara se Hajdukov Fan shop u Zadru, nezaobilazno mjesto za sve ljubitelje sporta i Hajduka

Piše SPONZORIRANI SADRŽAJ
19. svibnja 2023. - 08:33

U subotu  20. svibnja 2023. godine u 11 sati, u Zadru, Široka ulica 14, otvara se Fan shop Hajduka. Oaza za sve istinske navijače Hajduka, gdje će moći pronaći najnoviju i najatraktivniju opremu, suvenire i sve što je potrebno da iskažu svoju pripadnost prema voljenom klubu, ali i mjesto za kupnju službenih proizvoda za sve simpatizere te posjetitelje i turiste ovog bisera Dalmacije.

HNK Hajduk prije svega ima snažnu povijesnu povezanost s gradom Zadrom. Naime, Hajduk je osnovan 13. veljače 1911. godine odobrenjem Carskog kraljevskog namjesništva u prostoru Providurove palače u Zadru, a sam Zadar i njegova okolica velika su navijačka baza i podrška.

image

fan shop zadar

Otvorenje Fan shopa u Zadru označava važan korak u jačanju veze između Hajduka i njegovih vjernih navijača u ovom dijelu Dalmacije. Grad Zadar ima bogatu sportsku tradiciju i strast koju gaji prema nogometu, stoga smo sigurni da će ovo postati nezaobilazno mjesto za sve zaljubljenike u nogomet i Hajduk.

Prilikom otvaranja za sve posjetitelje bit će organiziran zabavni program uz DJ-a, maskotu Rica, brojne nagrade i iznenađenja, a otvaranje će uveličati posebni gosti, igrači Hajduka Danijel Subašić i Gergo Lovrencsics!

Vidimo se!

04. prosinac 2023 03:39