StoryEditorOCM

Spoj ljeta i popusta kojem je teško odoljeti

Piše PRomo
8. srpnja 2021. - 16:00

Osim što su aktualna velika ljetna sniženja, Super subota u srpnju donosi još bolje popuste koje svakako vrijedi provjeriti. Nikad ne znate što se sve može naći na policama trgovina dok se cijene tope i do 70%. Ne propustite još jedno odlično izdanje Super subote koje donosi uštede za svačiji džep.

U ugodnom okruženju najvećeg shopping centra u Zadru, ali i šire, ove subote možete uživati uz sjajne popuste koje su pripremile brojne trgovine. Među popustima tu je čak do 50% popusta koje je pripremila trgovina Calzedonia. Novi kupaći kostim, lepršavi pareo ili lagana ljetna pidžama? Vrijedi provjeriti što Calzedonia ima za ove ljetne dane i provod na plaži. Za najmlađe Ciciban je pripremio do 40% na dio asortimana s kojima ćete uz uštede opremiti mališane za ugodne ljetne šetnje i zabave s prijateljima. Nove sandale ili japanke sigurno ćete pronaći u trgovini Kicks and Heelz jer su samo za vas pripremili do 40% na dio asortimana. Udobne espadrile i lagane tenisice za casual prilike pronađite u trgovini Office shoes koja ima do 40% na odabrani dio asortimana, a u trgovini Shoe be do očekuje vas 20% popusta na novu kolekciju.

Ako vaše dijete slavi rođendan u ljetnom periodu, onda nema dileme gdje je najbolja rođendanska proslava uz Twister igraonicu koja vam nudi čak 50% nižu cijenu na najam igraonice za proslavu rođendana. Iskoristivost rezervacije je sve do kraja 2021. godine. Super subota uvijek donosi odličan odabir popusta za sve uzraste i prilike. Pripremite se za najbolje shopping iskustvo i svakako posjetite Supernova centar Zadar.

Svi detalji i cijela lista popusta dostupni su na službenim kanalima Supernova centra Zadar: www.supernova-zadar.hr i Facebook stranici.

26. travanj 2024 10:59