StoryEditorOCM

SUPERNOVA ZADAR Sudjelujte u Facebook nagradnom natječaju i osvojite super nagrade!

Piše PROMO SD
18. listopada 2021. - 08:00

Vlasnici kućnih ljubimaca zasigurno imaju pregršt dogodovština i šaljivih uspomena. Supernova Zadar sve vas poziva da sudjelujete u Facebook nagradnom natječaju i one najzabavnije s nama podijelite te osvojite praktične i vrijedne nagrade.

Osim beskrajne ljubavi koju nam pružaju, ljubimci često znaju imati i svoju “žutu minutu”, pogotovo dok su mali i neopisivo zaigrani. Baš tada događaju se nepodopštine koje nas možda na prvu i naljute, ali zasigurno ostaju zanimljiva anegdota koje se često sjetite i koju rado prepričavate. Upravo s takvom anegdotom možete se prijaviti na nagradni natječaj “Šteta je napravljena” na Facebook stranici centra Supernova Zadar, a autori tri najzanimljivije prijave osvojit će poklon-bon trgovine Zoo City u vrijednosti 200 kn.

Prijaviti se možete do 24. listopada, a dobitnici će biti proglašeni 25. listopada. Iskoristite priliku da se prisjetite nekih malih nepodopština svojih ljubimaca kojima ćete nas sve nasmijati i uveseliti jer će najkreativniji zajedno sa svojim dlakavcima uživati u zajedničkom shoppingu u omiljenoj trgovini vaših kućnih ljubimaca. Pravila natječaja potražite na web stranici centra Supernova Zadar, a prijaviti se možete u komentaru Facebook posta. Sretno svima!

19. travanj 2024 17:50