StoryEditor

SUPERNOVA Super poklon s kojim možete spojiti sve želje u jedno!

Piše Promo
20. prosinca 2021. - 11:27

Najveći lanac shopping centara u Hrvatskoj, Supernova, u ponudi ima shopping poklon-kartice koje je moguće kupiti u devet centara Supernova diljem Hrvatske kao i putem službenog webshopa. Stoga ovih blagdana odaberite idealan poklon za vama važne i drage osobe. Darivanjem Supernova poklon-kartice omogućavate nezaboravno shopping iskustvo u svim Supernova shopping centrima u Hrvatskoj u više od 400 trgovina u 14 shopping centara.

Vrijeme darivanja najdraži je period godine kada se najviše razmišlja o poklonima bilo da ih tražite za obitelj, prijatelje ili poslovne suradnike. Manjak vremena otežava izbor zbog čega je shopping uvijek najbolji poklon i to baš zahvaljujući poklon-karticama. Darujete Supernova poklon-karticu jer je riječ o super poklonu s kojim ćete spojiti sve želje u jedno i omogućiti širok odabir po vlastitim željama. Mogućnosti su zbilja šarolike jer se poklon-kartice mogu koristiti u više od 400 trgovina u čak 14 shopping centara Supernova Hrvatska.

Darivanjem Supernova poklon-kartice omogućavate poklon koji traje čak 12 mjeseci što je ujedno i period tijekom kojeg se kartice mogu koristiti za obavljanje kupovine. Odaberite jedan od nekoliko lijepih vizualnih motiva, a poseban odabir je i mogućnost personalizacije koju možete u samo par klikova napraviti na webshopu. Najmanja vrijednost koja se može uplatiti na poklon-karticu je 100 kuna, a najviša 5.000 kuna. Uštedite svoje vrijeme i odaberite poklon s kojim ćete zasigurno razveseliti osobu koju darujete. Detaljne informacije, uvjete kupovine kao i popis trgovina u kojima poklon-kartice vrijede pronađite na službenim internetskim stranicama centara Supernova.

Ne propustite ovu jedinstvenu priliku i obradujte svoje najdraže odličnim poklonom te im omogućite najbolje shopping iskustvo diljem Hrvatske.

22. siječanj 2022 23:04