StoryEditorOCM

Super popusti za uzbudljive proljetne dane! Bliži se još jedan fantastičan shopping dan uz sjajne popuste. Vidimo se na novom izdanju Super subote

Piše PROMO
13. svibnja 2022. - 10:06

Bliži se još jedan fantastičan shopping dan uz sjajne popuste. Vidimo se 14. svibnja na novom izdanju Super subote.

Proljeće je mnogima najdraže doba godine jer nas sve sunčaniji i duži dani mame na odlazak u prirodu, na izlete i u duge šetnje. Osim toga, proljeće vole i ljubitelji mode jer su outfiti sve šareniji i lepršaviji pa se ulice grada pretvaraju u male modne piste. Za dane pred nama potrebno je i dobro se pripremiti pa je Super subota, uz popuste koje donosi, idealna prilika da dopunite garderobu najtraženijim komadima sezone ili se pak dobro opremite za sportske aktivnosti.

Trendi obuću potražite u trgovini CCC gdje vas čeka do nevjerojatnih 60% popusta na odabrane modele. Brendovi trgovine Fashion&Friends oduševljavaju novim kolekcijama, a dio asortimana čeka vas snižen do 30%. Kako je proljeće tradicionalno period održavanja brojnih svečanosti, brojni će muškarci krenuti u potragu za savršenim odijelom – učine li to u subotu i to u Galileu, prilikom kupovine svečanog outfita na dar će dobiti i vrijedan poklon. Odlične modne kombinacije čekaju vas i u Springfieldu i to uz 30% popusta na sve artikle koji nisu prethodno sniženi ili na nekoj drugoj promociji.

Za sve češće aktivnosti na otvorenom, ali i sve intenzivnije treninge, odaberite i kvalitetnu opremu. 20% popusta koje vam priprema Adidas odlično će poslužiti prilikom nabavke nove sportske obuće i odjeće. Bogata ponuda očekuje vas i u Sport Visionu gdje ćete na već snižen asortiman ostvariti dodatnih 10%, dok su do odličnih 30% sniženi artikli brojnih popularnih sportskih brendova. Trčanje je odlična, a mnogima i omiljena rekreacija pa ako se i sami u tome pronalazite, posjetite Nike koji vam priprema 15% popusta na sav asortiman treninga i trčanja, uključujući i artikle koji su već na popustu.

Ne propustite i brojne druge pogodnosti koje vam pripremaju vaše omiljene trgovine i pripremite se za odličan shopping nakon kojega je najslađe odmoriti uz kavu ili delicije restorana i kafića centra Supernova. Više informacija čeka vas na web stranici centra. Vidimo se!

20. travanj 2024 14:43