StoryEditorOCM

Super subota donosi popuste idealne za savršen shopping

Piše Zadarski.hr
12. kolovoza 2022. - 10:27

Još jedno ljetno izdanje Super subote oduševit će vas odličnim popustima koji vas očekuju u trgovinama Supernove Zadar. 13. kolovoza pripremite se za sjajnu obiteljsku kupovinu uz super uštede.

Vikend pred nama idealan je za odlazak u nabavku – obavite mjesečni shopping za cijelu obitelj i uz odlične popuste birajte odjeću, obuću, modne dodatke, tehniku te higijenske potrepštine i kozmetiku.

Za novu sezonu rekreacije i omiljenih treninga nabavite sportsku opremu brenda adidas uz 20 % popusta na kupnju 2 ili više artikala iz nove kolekcije. Jednak popust čeka vas i u trgovini Nike i to na sav asortiman treninga i trčanja, uključujući i već sniženi, a popust se odnosi isključivo na gotovinska plaćanja.

Najmlađe opremite u Bubamari koja vam nudi 15 % popusta na sve redovne cijene opreme za bebe: autosjedalice, kolica, namještaj i pomagala za bebe. Dječju obuću potražite u Cicibanu i to uz čak do 40 % popusta na dio asortimana. Odličan izbor obuće za one malo starije čeka vas u trgovini Kicks and Heelz i to uz popust do 60 % na dio asortimana.

I vaša omiljena L'Occitane kozmetika ove je subote još pristupačnija – iskoristite 50 kn popusta uz kupnju u iznosu 350 kn ili više. Ako je došlo vrijeme da se nabavi i nova oprema za dom, obavezno iskoristite ponudu trgovine Lonci&Poklopci gdje vas čeka 20 % na cjelokupan asortiman osim proizvoda koji su već na akciji.

Za potpun užitak u sunčanim danima neizostavne su sunčane naočale, a u Optotim optici snižene su 30 %. Da bi modne kombinacije bile potpune, neizostavan je i nakit, a birate li popularne Borboleta kolekcije, imamo super vijesti – samo ove subote iskoristiti možete 20 % na Classic i Candy kolekciju.

Popusti su uistinu primamljivi, a ne zaboravite da su u tijeku i sezonska sniženja pa je ekonomičan shopping zagarantiran. Na web stranici centra https://www.supernova-zadar.hr/super-subota/ provjerite cjelokupan popis popusta, napravite popis za kupovinu i požurite u centar Supernova Zadar, a nakon shoppinga svakako se odmorite uz sladoled ili osvježavajuće piće. Vidimo se 13. kolovoza!

26. travanj 2024 15:15