StoryEditorOCM

SUPER SUBOTA Popusti u koje ćete se zaljubiti na prvi pogled

Piše Promo
12. veljače 2021. - 11:58

Novo izdanje Super subote neposredno je prije Dana zaljubljenih pa ne propustite iskoristiti priliku za izvrstan shopping i kupovinu poklona uz odlične popuste. Popusti koji vas očekuju 13. veljače oduševit će sve one koji već imaju ideju za savršen poklon partneru ili partnerici, a i oni neodlučni u svojim će omiljenim trgovinama pronaći inspiraciju i fantastične pogodnosti.

Ovog Valentinova poklone voljenoj osobi birajte uz odlične popuste ili se sami počastite odličnim shoppingom uz pogodnosti još jedne Super subote. Upotpunite zimske modne kombinacije novim komadima, pripremite sve potrebno za romantičnu večeru i nabavite sve za dom i obitelj na jednom mjestu i uz super uštede – praktično i jednostavno, baš kao što je svake Super subote.

Najbolji pokloni čekaju vas u Zaksu – 50% popusta na asortiman satova i 35% na nakit od zlata i dijamanata prilika je koja se ne propušta. Donje rublje koje je uvijek popularan poklon u Lisci vas očekuje uz poseban popust; 20% niže cijene odnose se na sav nesniženi asortiman. Ljubitelji obuće počastiti se mogu novim parom u Massu koji vam uz do 60% popusta na svu obuću i torbe priprema i dodatnih 20% na odabrani asortiman.

Nove modne kombinacije čekaju vas u trgovini Springfield koja vam priprema 30% popusta na novu kolekciju, a outfite upotpunite odličnim sunčanim ili dioptrijskim naočalama koje vam Optika Anda nudi po 30% nižim cijenama. Izbor hrane i opreme za kućne ljubimce u Zoo Cityju zasigurno obožavate, a ove subote mjesečni shopping za vaše mezimce bit će 10% povoljniji za sve iznose veće od 200 kn. Potrošite li isti iznos u omiljenoj drogeriji dm, ostvarit ćete popust od 15%.

Mjesec ljubavi začinite odličnim popustima, a nekima od vas uljepšat će ga i naša shopping patrola koja i ovoga puta najsretnije posjetitelje bogato nagrađuje. Saznajte kakve vas još pogodnosti očekuju i pratite sve novosti iz centra Supernova Zadar na našoj web stranici ili na Facebook stranici centra.

26. travanj 2024 19:26