StoryEditorOCM

SUPER SUBOTA: Popusti za najbolji shopping i fenomenalne poklone

Piše Promo
11. veljače 2022. - 12:42

Ovoga puta Super subota u centru Supernova Zadar na rasporedu je uoči samog Valentinova pa ćete uz svoj uobičajeni shopping uz sjajne popuste moći pronaći i darove za Dan zaljubljenih.

Druga subota u mjesecu i ovoga puta donosi odlične popuste - 12. veljače vidimo se na još jednom izdanju Super subote. Osim snižene sportske opreme, popusta na modne kolekcije i dodatke te dječje opreme i opreme za dom koja vas čeka uz posebne pogodnosti, ovoga puta, uz izvrsne uštede, u svojim omiljenim trgovinama pronaći ćete i poklone za najmilije i tako ih iznenaditi za Valentinovo.

Amas vas časti s 20% na narukvice na konopcu te 15% na ogrlice pri plaćanju gotovinom, a Argentum s 40% na asortiman satova. Ljubiteljice torbica razveselit će Deichmanov popust od 20% na nesnižene torbice, a sve dame koje uživaju u šminkanju ne smiju propustiti Douglasovih 15% na gotovo sav make up asortiman. Cijene brojnih proizvoda renomiranih brendova snižene su u Farmaciji i to od 10% do 30% jer njegovana koža osnovna je i najbolja podloga za svaki dobar make up. Poželite li uz romantičnu večeru otvoriti bocu kvalitetnog vina, Greenside vam nudi 10% na sva rose vina i 30% na graševinu Stručić.

Nevjerojatnih 60% popusta na Calvin Klein satove i nakit čeka vas u trgovini Krona, a odlučite li se na kupovinu zavodljivog donjeg rublja, Lisca vas časti s 20% na sve izuzev već sniženog. Kozmetički poklon paketi uvijek su praktičan poklon, a u Sparu vas čekaju sniženi 30%. Za blistaviji izgled počastite se tretmanom obrva u Chixu uz 20% na bojanje obrva kanom, a nakon uljepšavanja i kupovine odmorite u Bla Bla Caffeeu uz šalicu toplog čaja koji vas povodom Super subote čeka po cijeni od 10 kn.

Za što bolji i ekonomičniji shopping pripremite se na vrijeme uz cjelokupnu listu popusta koja vas čeka na web stranici centra https://www.supernova-zadar.hr/ , a sve informacije i novosti uvijek možete pronaći i na društvenim mrežama. Osim popusta, Supernova Zadar priprema vam i kreativne natječaje, nagradne igre kao i puno inspiracije za najbolje poklone i trendi outfite. Čekamo vas 12. veljače!

02. svibanj 2024 03:18