StoryEditorOCM

Super subota u centru Supernova Zadar donosi popuste za cijelu obitelj

Piše PSD.
8. listopada 2021. - 12:03

U centru Supernova Zadar, 9. listopada rezerviran je za još jedno izdanje Super subote. I ovoga puta popusti vas čekaju u brojnim trgovinama, a uz odlične pogodnosti opremit će se baš sve generacije.

Više od 70 trgovina centra povodom ove Super subote pripremilo je fantastične popuste uz koje će shopping biti još povoljniji. Istražite nove modne trendove, obnovite kolekciju modnih dodataka, a u parfumerijama i zlatarnama centra uvijek možete odabrati izvrstan poklon dragoj osobi. I ove Super subote uz posebne ćete popuste opremiti i mališane, kako odjećom i obućom, tako i dječjom opremom vrhunske kvalitete. Uz posebne pogodnosti nabavite sportsku odjeću i obuću i posvetite se omiljenim aktivnostima opremljeni od glave do pete.

Bubamara vam ove subote priprema 15% popusta na proizvode robne marke Maxi Cosi, Chicco, pelene i vlažne maramice Kit&Kin te namještaj, posteljinu i dodatke za dječju sobu. U Buzzu vas očekuje 20% na odabrani nesniženi asortiman i dodatnih 20% na već sniženo do 30% pa iskoristite izvrsnu priliku i nabavite urbane outfite po sniženim cijenama. U trgovini Europa 92 iskoristite 5% na prvi, 10% na drugi i 15% na treći kupljeni artikl, a jednak popust očekuje vas i u trgovini Levi's. Office shoes ove subote nudi vam čak do 60% na odabrane modele pa je idealno vrijeme za kupovinu nove obuće, dok nove sunčane ili dioptrijske naočale u Optotim optici možete nabaviti uz 30% popusta.

Osim odličnih popusta, posjetitelje centra i ovoga puta dočekat će Supernova shopping patrola i najsretnije vrijedno nagraditi. Sve informacije o popustima pronađite na web stranici https://www.supernova-zadar.hr/ ili na Facebook stranici centra. Vidimo se 9. listopada!

24. travanj 2024 05:50