StoryEditorOCM
VremeplovNE PROPUSTITE

Super subota u mjesecu ljubavi donosi sjajne popuste

Piše SPONZORIRANI SADRŽAJ
10. veljače 2023. - 09:46

Na redu je još jedna Super subota, a bliži se i Valentinovo pa je odlična prilika da uz popuste nabavite i najbolje poklone. Vidimo se 11. veljače.

Popis za kupovinu je već vjerojatno spreman jer ovoga vikenda Super subota donosi nove popuste i savršeno je vrijeme da se uputite u shopping. Spojite ugodno s korisnim pa uštedite i prilikom nabavke namirnica za romantičnu večeru ili poklona za svoje voljene. Izbor je savršen, a ponude fantastične pa nas čeka još jedan super shopping dan.

Amas priprema popust od 15 % na ogrlice te 20 % na narukvice na konopcu, dok vas u Argentumu čeka do nevjerojatnih 40 % na dio asortimana.  Comma ove subote časti s 20 % na sve za kupnju iznad 39,99 €, a popust se ne odnosi na već snižene cipele. Do 50 % na srebrni nakit priprema vam zlatarnica Donat, a L`Occitane sprema ekskluzivan poklon uz kupnju iznad 39 € - mirisnu kremu za ruke od 30 ml.

Trgovina Lonci&Poklopci ove subote daruje 20 % popusta na sve nesnižene artikle, dok dm i ovoga puta priprema popularnih 15 % na ukupnu kupnju iznad 25 €. Opremite i svoje kućne ljubimce i to u Zoo Cityju uz 10 % na kupnju iznad 25 €, a popust se ne odnosi na već snižene proizvode i živi program. Kvalitetna oprema za dom čeka vas u Top Shopu uz 20 % na cjelokupan asortiman, dok kupce knjižare Hoću knjigu očekuje posebno iznenađenje – za kupovinu iznad 40 € na poklon ćete dobiti  knjigu „Kunem se životom“.

I ovoga puta najsretnije će posjetitelje nagraditi naša shopping patrola, a nakon dobrog shoppinga najbolje je odmoriti uz kavu ili fini obrok u nekom od popularnih restorana centra.

Vaše omiljene trgovine pripremaju još puno dobrih popusta, a sve ih možete pronaći na našoj web stranici. Vidimo se na novoj Super suboti!

23. travanj 2024 12:23