StoryEditorOCM
VremeplovODLIČNA PRILIKA

Super subota u Supernovoj: Ljeto se bliži i vrijeme je za shopping uz odlične popuste

Piše Promo
10. lipnja 2022. - 11:23

Super subota s odličnim popustima dolazi u savršenom trenutku! 11. lipnja posjetite centar Supernova Zadar i pronađite sve potrebno za nadolazeće ljetne dane.

Pri samom pogledu na gradske ulice, jasno je – ljeto je pred vratima. Osim dužih dana okupanih suncem, sinonim ljeta su i neodoljive modne kombinacije koje cijele godine željno iščekujemo. Popuste koje donosi novo izdanje Super subote odlično je iskoristiti ako obnavljate ljetnu garderobu ili samo želite nadopuniti kolekciju novim trendi komadima. Zavirite na police omiljenih trgovina i otkrijte nove kolekcije odjeće, obuće, modnih dodataka, sportske i dječje opreme i iskoristiti popuste koji vas očekuju samo ove subote.

Do nevjerojatnih 50% popusta u Desigualu očekuje sve nove i postojeće Amigo korisnike, dok Mona svoje kupce časti s 20% popusta na tekstil i 10% popusta na kožu i kožnu galanteriju. Nova OVS kolekcija čeka vas snižena 20%, a popust vrijedi za artikle koji nisu prethodno sniženi. U Springfieldu možete kupovati uz popuste do čak 50%, a u Varteksu do 40%. Izvrsne muške ljetne modne kombinacije pronađite u Galileu koji vam na odabrane artikle nudi 30% popusta, a na dio asortimana i dodatnih 10%.

Za potpuni styling odaberite neke od najpopularnijih modela obuće koji vas čekaju u kolekcijama Mass i CCC. Obje trgovine pripremaju vam 40% popusta na drugi, povoljniji artikl. Ne zaboravite ni na torbu, a vaš novi omiljeni model možda se skriva u My Lovely Bag trgovini gdje vas čeka 15% popusta na gotovinsko plaćanje.

Provjerite i ostale popuste i iskoristite idealnu priliku za obiteljsku kupovinu koja donosi i značajne uštede. Nakon shoppinga obavezan je predah i osvježenje u nekom od restorana i kafića centra u kojima ćete uživati u brojnim delicijama standardne i sezonske ponude. Na web stranici centra https://www.supernova-zadar.hr/super-subota/ provjerite i druge pogodnosti koje vas očekuju ove Super subote i uživajte u novom izdanju koje će vas ponovno razveseliti posebnim pogodnostima i dobrim shopping ulovima.

18. travanj 2024 02:33