StoryEditorOCM

SUPER SUBOTA uz ponovno otvorene terase namamit će vas na super shopping

Piše Promo
12. ožujka 2021. - 10:57

Najdraži shopping dan ove subote očekuje vas u proljetnom izdanju u Supernova centru Zadar. Super subota i ovoga puta donosi najdraže povoljnosti koje će vam osigurati odlično shopping iskustvo i donijeti još bolje uštede. Nezaobilazna je i Supernova shopping patrola koja i ovoga puta nagrađuje s čak tri puta po 1.000 kuna na poklon-kartici.

Polako ali sigurno koračamo prema mnogima omiljenom periodu godine kada su temperature više i sunce je sve češće tu za najdraže šetnje i boravke u prirodi. Stoga je ideja za subotnji shopping u Supernova centru Zadar uvijek odlična jer donosi odlične popuste i uštede za sve. Osim shoppinga, ponovno su otvorene i najdraže terase kafića i restorana koje će omogućiti adekvatan predah od potrage za novim modnim kombinacijama, obućom, modnim dodacima ili punom košaricom finih namirnica za svaki dom.

Novi model udobnih balerinki ili gležnjača pronađite na popustu od 20% u novoj kolekciji trgovine Kicks and Heelz, a cjelokupni asortiman snižen je za 20% u trgovini Lonci & poklopci by Bajde. I trgovina Maras donosi odličnih 20% na cjelokupan asortiman kako biste upotpunili svoj ormar najnovijom torbicom poznatih svjetskih brendova ili možda nabavili novi kofer za nadolazeće ljetovanje. Nove tenisice odaberite u sjajnoj ponudi trgovine Office shoes gdje vas očekuju čak 70% niže cijene na određeni dio asortimana. U trgovini Springfield očekuje vas 30% popusta na sve nesnižene artikle, a 70% niže cijene pripremila je i trgovina Transporter Footwear. Gastro delicije iz restorana Pasta Fasta, Mex, WokMe i Foodie samo ove Super subote snižene su za 20%. Supernova centar Zadar ima i više nego dovoljno razloga da dođete i ove Super subote i uživate u blagodatima super shoppinga uz popuste.

Shopping patrola je uvijek tu pa budite na oprezu jer možda baš vas usreće jednom od tri Supernova poklon-kartice u iznosima po 1.000 kuna. Shopping u Supernova centru se baš isplati!

Sve detaljne informacije o popustima koji vas očekuju pronađite na službenoj web stranici centra kao i na društvenim mrežama.

Vidimo se i ove Super subote!

26. travanj 2024 07:27