StoryEditorOCM

SUPERNOVA: Blagdanski shopping još je bolji uz odlične popuste!

Piše Promo
8. prosinca 2022. - 14:06

Blagdanskoj Super suboti posebno se veselimo jer shopping je još bolji kada je u blagdanskom ozračju i uz sjajne popuste. 10. prosinca Supernova Zadar vaša je savršena shopping destinacija.

Božić se bliži, a neizostavni dio predblagdanske pripreme je i obiteljska kupovina te nabavka namirnica, ukrasa za dom i poklona. Supernova Zadar s posebnim vas veseljem poziva na ovo izdanje Super subote koje će uistinu biti najposebnije do sada. Čarobna blagdanska dekoracija, zabava za najmlađe, fenomenalni popusti i savršen izbor poklona za sve generacije neće vas ostaviti ravnodušnima.

Sigurni smo da se u trgovinama centra skrivaju najbolji pokloni – neki od njih su zasigurno Argentum satovi koji su sniženi 50 % ili nakit koji vas očekuje uz 40 % popusta na odabrane kolekcije. Darove za najmlađe potražite u Baby Centru gdje članove kluba očekuje 15 % popusta na redovne cijene, a čak do 50 % snižene su igračke kojima se mališani najviše vesele.

Muškarci će rado pod borom pronaći nešto iz Galileo asortimana pa svakako iskoristite 40 % na drugi ili 50 % popusta na treći kupljeni artikl. Kozmetika i razni mirisni setovi svake su godine među najtraženijim poklonima pa ih ne propustite nabaviti u drogeriji dm uz 15 % popusta pri kupovini u iznosu iznad 200 kn.

Iskoristite priliku počastiti se novim parom obuće u Deichmannu gdje vas očekuje do 50 % na dio asortimana. Jednake uštede priprema vam i Desigual za kupnju iznad 299 kn što je idealna prilika da obnovite garderobu novim modnim komadima. Nezaobilazni modni dodaci također vas čekaju na popustu u trgovini Parfois gdje ćete uštedjeti 20 % prilikom kupnje 2 ili više artikala koji nisu na popustu.

Dom ukrasite božićnom dekoracijom koja vas u Kiku očekuje po vrlo popularnim cijenama, već od 8 kn. Blagdanske delicije pripremite pomoću sjajnih kuhinjskih pomagala i posuđa iz trgovine Lonci&Poklopci gdje vas očekuje 20 % popusta na sve nesnižene artikle.

Ovog vikenda u centru Supernova naći će se za svakog ponešto pa smo sigurni da se kupovini vesele i mali i veliki. Uz zabavni program i brojne popuste zajedno ćemo uživati, a kako biste se na vrijeme pripremili, posjetite web stranicu centra gdje vas očekuju detaljnije informacije o posebnim ponudama trgovina, kao i detalji blagdanskih događanja. Uživajte u shoppingu!

26. travanj 2024 20:17