StoryEditorOCM

SUPERNOVA: Nabavite sve potrebno za nadolazeće blagdane uz odlične popuste

Piše Promo
8. travnja 2022. - 09:35

Još jedno izdanje Super subote očekuje vas 9. travnja i ponovno donosi odlične uštede. To je idealna prilika za obiteljski shopping i nabavku svega potrebnog za Uskrs koji je sve bliže.

Blagdani su pred vratima, a i u proljeće smo već uvelike ušetali pa je većini potreban i jedan dobar shopping. Na vrijeme se moraju nabaviti sve namirnice za najukusnije blagdanske delicije, sitnice i pokloni za najmilije, a mnogi od vas priželjkuju i obnoviti garderobu koja će savršeno odgovarati sve toplijim i sunčanijim danima. Kako biste pronašli sve što vam je potrebno, a pritom i uštedjeli, ne propustite novo izdanje Super subote koja vas ni ovoga puta neće razočarati posebnim ponudama u vašim omiljenim trgovinama.

Spar vam ovoga puta priprema 25% popusta na odabranu blagdansku dekoraciju, a neodoljivi uskršnji artikli čekaju vas i u Kiku i to po cijenama već od 8 kn. Za pripremu najfinijih jela potrebna su i dobra kuhinjska pomagala pa će vam zato dobro doći 20% popusta na cjelokupni asortiman, osim na artikle na akciji, koje priprema trgovina Lonci&Poklopci. 15% na sav asortiman izuzev brandova Stokke i Bugaboo pripremio vam je Magic Baby pa će se tamo zasigurno naći i pokoji poklon za najmlađe.

Oni nešto stariji zasigurno bi se razveselili dobrom parfemu pa svakako posjetite Douglas i iskoristite 20% popusta na sve mirise. Odlučite li nekome za Uskrs pokloniti nakit, odličan izbor čeka vas u Amasu i to uz 20% na narukvice na konopcu, te 15% na ogrlice, dok Krona priprema 60% na CK satove i nakit. Vole li vaši mališani igraonicu Twister, obradovat će vas 50% popusta na Twister mjesečne ulaznice i 20% popusta na Twister suvenire i igračke. Svi ljubitelji sporta i rekreacije također će doći na svoje uz Adidasovih 20% na novu kolekciju, kao i 30% na nesniženi asortiman brandova Champion, Umbro, Ellesse, Lonsdale, Slazenger, Lotto, Action koje priprema Sport Vision.

Nešto za dom, nešto za poklone i nešto za sebe – idealan je omjer za savršen shopping, a budete li imali sreće možda uz sve to dobijete i poklon-karticu koju i ovoga puta dijeli Supernova shopping patrola. Sve detaljne informacije o popustima koji vas očekuju pronađite na službenoj web stranici centra kao i na društvenim mrežama. Čekamo vas na uskršnjoj Super suboti!

18. travanj 2024 19:37