StoryEditorOCM

SUPERNOVA Opraštamo se od ljeta uz fantastične popuste

Piše promo
10. rujna 2021. - 09:56

Godišnje odmore polako privodimo kraju i vraćamo se uobičajenim obavezama. Kako bi povratak u užurbanu svakodnevicu protekao što bezbolnije, počastite se odličnim shoppingom. 11. rujna zakazujemo novo izdanje Super subote koje vam ponovno donosi pregršt popusta u vašim omiljenim trgovinama.

Idealno je vrijeme za nabavku nove odjeće i obuće za povratak na posao, opreme za nove sportske pobjede i treninge, a brojne obitelji opremaju i svoje školarce. Posjetite Supernovu Zadar i kupujte uz odlične pogodnosti. Idealan obiteljski shopping još je bolji kada vas u omiljenim trgovinama očekuju brojni popusti i prilika za uštedu – posjetite neke od čak 70 poslovnica koje sudjeluju u novom izdanju Super subote i garantiraju vam sjajne shopping ulove.

Obuća uz atraktivne popuste čeka vas u brojnim trgovinama. CCC priprema čak do 30% popusta, Humanic 20% prilikom kupovine 2 ili više artikala, a Kicks and Heelz dodatnih 20% na sve artikle snižene do 50%. Neodoljive modne kolekcije snizili su Desigual koji nudi 20% popusta na sve traperice za stare i nove članove kluba, Fashion&Friends gdje vas čeka 10% popusta na sve iz nove kolekcije, Galileo s ponudom sakoa za 399 kn i brojne druge trgovine. Najbolji shopping za mališane uz odlične popuste, čeka vas u Bubamari uz 15% na FreeON autosjedalice i tricikle i guralice, te u Cicibanu uz 30% na dio asortimana, kao i u mnogim drugim trgovinama dječje opreme. Opremate li se za sport, Buzz, Hervis i Sport Vision samo su neke od trgovina koje vas časte popustima – u Buzzu iskoristite 20% na odabrani nesniženi asortiman i dodatnih 20% na već sniženo do 30%, Hervis nudi 30% popusta na bicikle, a Sport Vision poklanja 20% za kupnju dva ili više artikla iz cjelokupnog asortimana.

Pratite sve novosti iz centra Supernova Zadar na webu https://www.supernova-zadar.hr/popusti/ i Facebook stranici https://www.facebook.com/SupernovaZadar i doznajte u kojim vas trgovinama i koliki popusti očekuju.

Vidimo se u shoppingu 11. rujna!

19. travanj 2024 15:53