StoryEditorOCM

SUPERNOVA Pripremite sve potrebno za blagdane uz super popuste

Piše Promo
10. prosinca 2021. - 09:44

Pred nama je jedno posebno izdanje Super subote. U bajkovito uređenom centru Supernova Zadar i uz fantastične popuste shopping će biti još bolji i veseliji. Pripremite se na vrijeme za blagdane uz sjajne uštede.

Dana 11. prosinca očekuje nas poseban shopping dan za koji se valja dobro pripremiti. Nadolazeća Super subota idealna je prilika da na vrijeme odaberete božićne poklone, opremite dom blagdanskom dekoracijom i nabavite sve potrebno za ukusne slane i slatke delicije. Uz odlične pogodnosti koje pripremaju trgovine centra, po još povoljnijim cijenama kupite i omiljene modne komade iz aktualnih kolekcija, a ne propustite istražiti i posebne blagdanske kolekcije u kojima se možda skrivaju idealni pokloni za male i velike.

Želite li obnoviti zimsku garderobu ne propustite do 50% popusta na aktualnu kolekciju u trgovini Replay, a u Humanicu ćete uštedjeti 20% na sve nesnižene artikle i za nove outfite po super cijenama nabaviti odličnu obuću. 20% popusta na sav nesniženi asortiman priprema vam i trgovina Lonci&Poklopci, dok ćete uz 25% niže cijene u Sparu moći nabaviti borove, božićne ukrase i lampice za bor. Poklone i opremu za najmlađe u trgovini Magic Baby kupite uz 15% popusta, a one nešto starije ove godine iznenadite odabranim mirisima iz Douglasa sniženim od 30% do 40% ili Zaks zlatnim nakitom uz 35% popusta. Oprema za dom ali i praktični pokloni kriju se i u trgovini Top Shop koja vam na cjelokupni asortiman daruje 20% popusta, a 15% jeftinija bit će svaka kupovina u iznosu preko 200 kn u dm-u.

Na web stranici centra https://www.supernova-zadar.hr/ provjerite i ostatak odlične ponude posebnih pogodnosti, a nakon shoppinga ulovite predah u nekom od kafića i restorana centra. Ni ove godine ne propustite poseban blagdanski duh i radost darivanja – vidimo se 11. prosinca na blagdanskom izdanju Super subote.

19. travanj 2024 02:20