StoryEditorOCM

SUPERNOVA Uživajte u odličnoj zabavi za školarce

Piše SPONZORIRANI SADRŽAJ
8. rujna 2022. - 09:00

Ove subote Supernova Zadar poziva sve školarce i njihove roditelje na zabavno druženje povodom početka nove školske godine. 10. rujna s početkom u 17 sati očekuje vas pregršt veselog, edukativnog i kreativnog sadržaja.

Kako najbolje obilježiti početak nove školske godine ako ne dobrom zabavom s vršnjacima! Ove subote pridružite nam se na druženju u centru Supernova Zadar na kojemu zabave zasigurno neće nedostajati, a sadržaj je uistinu raznolik i sigurni smo da će se za svakoga naći ponešto.

Ne propustite predstavu „Zašto su pokusi fora“ koja je, osim što je interaktivna i publici zabavna, i vrlo poučna. Poučne će također biti i robotičke radionice u kojima će se mališani moći upoznati s osnovama robotike. Stručni animatori objasnit će im kako funkcioniraju roboti, kako se njima rukuje, a bit će prilike čak i izraditi jednostavan oblik robota.

Za malene kreativce pripremamo umjetnički kutak gdje će moći izraditi personalizirane bilježnice i spomenare i uživati u druženju i zabavi uz likovno izražavanje.

Uz malo znanosti, malo moderne tehnologije i malo kreativnosti vrijeme će zasigurno proletjeti, ali sigurni smo da će biti jako zabavno. Posjetite centar Supernova Zadar 10. rujna od 17 sati, a više detalja doznajte putem web stranice https://www.supernova-zadar.hr/novost/zabavno-druzenje-u-centru/ i društvenih mreža centra.

26. travanj 2024 09:37