StoryEditorOCM

Supernova Zadar pripremila odličnu ponudu odjeće, obuće, pribora i brojna iznenađenja - nabavite sve potrebno za veseli povratak u školske klupe!

Piše Promo
17. kolovoza 2022. - 09:06

Dugo toplo ljeto bliži se kraju, a pred vratima je još jedna školska godina. Za veseli povratak u školske klupe Supernova Zadar pripremila je odličnu ponudu odjeće, obuće i pribora kao i brojna iznenađenja.

Dok mališani uživaju u posljednjim danima praznika na roditeljima je važan zadatak; nabaviti sve potrebno za novu vrtićku i školsku godinu. Da bi ovaj važan shopping bio pravo zadovoljstvo pobrinule su se trgovine centra Supernova koje vam svojom bogatom ponudom garantiraju da ćete pronaći sve na jednom mjestu i uz odlične pogodnosti.

Specijalizirane dječje trgovine kao i dječji odjeli velikih, renomiranih brendova i ove su godine pripremili brojne modele obuće, a nove kolekcije dječje odjeće jednako su moderne i funkcionalne pa će u njima uživati mališani koji vole biti aktivni, a istovremeno od malih nogu njeguju svoj omiljeni stil.

One najmlađe koji uskoro kreću u vrtić opremite udobnim papučicama i veselim ruksacima, dok će školarci uživati u odabiru školske torbe, pernice i ostalog pribora. Kako početak školske godine znači i povratak na treninge i razne sportske aktivnosti, s posebnim ponudama očekuju vas i sportske trgovine centra koje pripremaju bogat izbor trenirki, dresova i tenisica za različite namjene. Uz prigodne akcije, povoljno i kvalitetno opremit ćete svoje školarce od glave do pete.

Osim odličnog shoppinga, centar Supernova priprema i brojna iznenađenja, druženja, nagrade i zanimljive aktivnosti. Zapratite Supernovu Zadar na društvenim mrežama gdje vas uskoro očekuje više informacija o aktivnostima povodom početka nove školske godine. Uživajte u ostatku praznika i pripremama za školu - vidimo se u shoppingu!

23. travanj 2024 14:58