StoryEditorOCM

Supernova Zadar: Ususret proljeću na redu su novi super popusti

Piše Promo
11. ožujka 2022. - 10:10

Dolaskom lijepih i sunčanih dana, iz izloga trgovina mame nas nove modne kolekcije i vrijeme je za shopping. Supernova Zadar i ove vam Super subote priprema odlične popuste koji garantiraju najbolji i najpovoljniji obiteljski shopping.

U vašim kalendarima je već zasigurno zabilježen 12. ožujka – tada je na redu novo izdanje Super subote i vrijeme je za novi krug super pogodnosti i još jednu odličnu kupovinu. Kako je ovog mjeseca sve u znaku novih kolekcija, idealna je prilika da nadopunite garderobu novim modnim komadima, ali na sniženju će se naći i vaša omiljena kozmetika, nakit, te oprema za djecu, sport i dom. Pripremite popise za kupovinu jer će ponude i ovoga puta biti odlične.

Na radost svih muških posjetitelja i ljubitelja mode, Galileo je pripremio 30% popusta na proljetne jakne, a popularne chino hlače nabavite za već od 199 kn. Za nadolazeću sezonu opremiti se možete u Springfieldu i to uz odličnih 30% na sve artikle koji nisu sniženi ili na nekoj drugoj promociji. Modne kombinacije upotpunite My Lovely Bag torbicom uz 15% popusta na gotovinsko plaćanje, a za najljepšu i najpovoljniju obuću pobrinuo se Mass s 10% popusta na cjelokupni asortiman.

Opremate li svoje mališane, Baby center nudi mnoge popuste; 20% na odjeću i obuću za 2 ili više artikala iz nove kolekcije, 15% na tricikle i romobile i 20% na plišane igračke. Kvalitetna dječja obuća čeka vas u Cicibanu i to uz 30% popusta na dio asortimana. Uoči proljeća mnogi će poželjeti osvježiti i izgled doma stoga požurite u trgovinu Posteljina.hr gdje vas čeka od 20% do nevjerojatnih 80% popusta na označene artikle. Top Shop vam priprema odličnih 15% popusta na cjelokupan asortiman, a Lonci&Poklopci 20% na sve artikle koji već nisu na akciji.

Nakon kupovine i ovoga puta predahnuti možete u kafićima i restoranima centra, a ne zaboravite da je i ove subote u centru Supernova shopping patrola koja uvijek najsretnije bogato nagrađuje. Bacite se na pripremu shopping liste u čemu će vam pomoći cjelokupan popis posebnih pogodnosti koji vas čeka na web stranici ili na Facebook stranici centra. Vidimo se!

26. travanj 2024 14:59