StoryEditorOCM

Telemachova 10 Giga optička mreža prisutna i u Zadru: zasad na Voštarnici, Bilom brigu, Bulevaru i Relji

Piše PROMO
8. ožujka 2023. - 12:45

U prednostima Telemachove optičke mreže koja nudi najveće brzine na hrvatskom tržištu mogu uživati Zadranke i Zadrani, a riječ je o brzinama kakvima se mogu pohvaliti stanovnici Singapura, New Yorka i Ženeve

Zadar se pridružio najrazvijenijim hrvatskim gradovima kada je riječ o internetskim brzinama pa tako Zadranke i Zadrani imaju pristup korištenju Telemachove 10 Giga mreže koja nudi najveće internetske brzine u Hrvatskoj i trenutno je dostupna u kvartovima Voštarnica, Bili brig, Bulevar i Relja. Čak dvadeset puta veće brzine od prosječnog hrvatskog interneta građani mogu isprobati kroz tri različita Telemachova paketa po konkurentnim cijenama, a optička mreža ubrzano se nastavlja uvoditi i u ostale zadarske kvartove.

Dolaskom u Zadar, Telemach je nastavio s brzim širenjem i izgradnjom svoje optičke mreže koja svakim danom obuhvaća sve više korisnika, a kvalitetu Telemachove mreže nedavno je potvrdila Opensignal analiza prema kojoj je Telemach broj jedan u 12 od 14 promatranih kategorija.

„Uvođenjem 10 Giga optičke mreže na područje grada Zadra, Telemach je donio novu perspektivu svima koji svoj napredak na bilo koji način vežu uz digitalizaciju i napredne tehnološke usluge. To uključuje i turistički sektor, a mali i veliki iznajmljivači, ali i hotelski lanci mogu svojim gostima ponuditi internetske brzine koje garantiraju najbolje korisničko iskustvo, što će pridonijeti cjelokupnoj razini turističke ponude“, izjavio je Adrian Ježina, predsjednik Uprave Telemacha Hrvatska.

Građanima Zadra dostupne su i sve druge telekomunikacijske usluge koje Telemach kao nacionalni operator pruža diljem Hrvatske - mobilne, fiksne i TV usluge, a prisutnošću optičke mreže ovakve snage i brzine za građane i tvrtke na području Zadra, kao i za cjelokupnu zajednicu, otvaraju se brojne prilike.

Zahvaljujući snažnom investicijskom ciklusu od 226 milijuna eura, koliko ulaže u mobilnu i fiksnu mrežu tijekom petogodišnjeg razdoblja, Telemach svojim korisnicima pruža usluge koje im zaista trebaju uz najbolju vrijednost za novac. Tako je, osim s ponudom mobilnih usluga, Telemach na području cijele Hrvatske prisutan i s fiksnom mrežom te EON-om, koji najbolje korisničko iskustvo donosi upravo na optičkoj mreži.

18. travanj 2024 10:32