StoryEditorOCM

Ususret Božiću Supernova Zadar priprema vam bajkovitu blagdansku atmosferu

Piše Piše Predrag Opačić
30. studenog 2022. - 12:53

Čarolija blagdana zavladala je centrom Supernova, a kako bismo u druženju i smijehu zajedno dočekali blagdane, osim najboljeg shoppinga, pripremamo vam i zanimljiva tematska događanja svake subote u prosincu s početkom u 16 sati.

Radost darivanja i zajedništva ono je što prosinac čini čarobnim. U centru Supernova Zadar već je tradicionalno fantastičan izbor božićnih poklona, neodoljiva dekoracija, ali i zanimljiva događanja koja vesele male i velike posjetitelje.

3. prosinca pozivamo vas da zavirite u „Poštanski ured Djeda Mraza“. Najmlađi i oni nešto veći moći će pogledati predstavu „Izgubljeno pismo“ i otkriti kako želje najmlađih putuju i sretno stižu u ruke simpatičnog djedice. Za malene vješte ruke održat će se i kreativna radionica, a ne propustite se okušati i u igrama kakve se igraju u Poštanskom uredu. Što je tulum bez plesa? Nakon završenog posla, očekuje vas zajednički blagdanski ples, a sve to začinit će poznati blagdanski hitovi i veselo društvo vršnjaka.

U centru Supernova Zadar zaobići nas neće ni Sveti Nikola koji stiže 6. prosinca i malenim će posjetiteljima podijeliti slatkiše.

10. prosinca istražite „Zemlju medenjaka“ i otkrijte je li zaista tako slatka kako se čini. Očekuje vas predstava „Lea i baka u zemlji medenjaka“ nakon čega se zabava seli u kreativnu zonu gdje ćemo ukrašavati božićne kolačiće i izrađivati ukrase za bor. Kako zabave ne bi nedostajalo mališani će igrati i brojne interaktivne igre i naposljetku uživati u božićnim pričama koje svi obožavaju.

17. prosinca ne propustite predstavu „Djed Mraz traži sobove“ nakon čega vas očekuje posebno iznenađenje – fotkanje s Djedom Mrazom nakon kada će mališani za uspomenu dobiti i svoje fotografije. Osim fotografija, djedica će podijeliti i slatke paketiće, a sva djeca moći će mu pokazati i svoju spretnost i kreativnost u radionici božićnih ukrasa.

Sva navedena događanja započinju u 16 sati, a pozvani su baš svi, mali i veliki i svi oni koji vole druženje i uživaju u blagdanskom duhu. Više detalja čeka vas na našoj web stranci (https://www.supernova-zadar.hr/podijeli-srecu/). Veselimo se vašem dolasku i zajedničkom druženju!

24. ožujak 2023 07:17