StoryEditorOCM

SUPERNOVA Uz sjajne uštede opremite se za najzabavnije ljeto - druga Super subota u mjesecu i ovoga puta donosi odlične shopping prilike

Piše Promo
8. srpnja 2022. - 10:32

Druga subota u mjesecu i ovoga puta donosi odlične shopping prilike.

9. srpnja čekamo vas s novim, vrućim popustima u trgovinama centra Supernova Zadar.

Ako ste ljetni shopping odgodili za novo izdanje Super subote, odlično ste odlučili – ove subote očekuje vas još jedan val odličnih popusta i primamljivih akcija pa će i kupovina biti još bolja i ekonomičnija. Obnovite garderobu, opremite dom i pripremite sve potrebno za ljetne radosti u svojim omiljenim trgovinama koje vam i ove Super subote pripremaju pogodnosti koje ne smijete propustiti.

Posjetite li trgovinu CCC uživat ćete u čak do 60 % na odabrane artikle ljetne obuće, torbi i modnih dodataka. Da i malim nožicama ljeto bude udobno i ugodno pobrinuo se Ciciban uz popuste do 40 % na dio asortimana. Neodoljive muške outfite potražite u Galileu uz 30 % plus dodatnih 20 % na dio asortimana, a dame će se u trgovini Kicks and Heelz moći počastiti novim parom obuće uz popust do 50 % na dio asortimana.

Ljetne beauty rutine vrlo su važne, a u Douglasu kozmetičku torbicu nadopunite uz 15 % popusta za Douglas Beauty Card članove na gotovo sav asortiman. Trgovina dm nezaobilazno je odredište u svakom mjesečnom shoppingu, a posebno kada traju pripreme za godišnji odmor pa će vas tamo obradovati popust od 15 % na ukupnu kupnju iznad 200 kn.

Na plaži zablistajte u najmodernijem kupaćem kostimu sezone, a nabavit ćete ga u Tezenisu i to uz 50 % popusta na najnižu cijenu unatrag 30 dana na određene artikle. Osim kupaćeg kostima, na plaži su neizostavne i sunčane naočale, a vaš novi primjerak čeka vas u Ghetaldusu i to uz 30 % niže cijene.

Nakon obavljene kupovine rashladite se uz najfinije sladolede, osvježavajuća pića i ukusnu hranu restorana i kafića centra, a nemojte se iznenaditi i zaustavi li vas u shoppingu naša vesela patrola koja i ovoga puta bogato nagrađuje najsretnije posjetitelje. Više informacija doznajte na našoj web stranici. Vidimo se na ljetnom izdanju Super subote!

08. svibanj 2024 23:31