StoryEditorOCM

DANAS Weekend Max Mara 5.8. otvara vrata nove trgovine u Zadru, u Supernova trgovačkom centru!

Piše promo
5. kolovoza 2021. - 11:43

Brend koji je sinonim za eleganciju i istančan talijanski stil: Weekend Max Mara 5.8. otvara vrata nove trgovine u Zadru, u Supernova trgovačkom centru!

U novootvorenoj Weekend Max Mara trgovini od sada ćete moći pronaći elegantne i decentne komade iz posljednjih kolekcija svjetski poznatog luksuznog talijanskog brenda koje odlikuju jedinstveni i sofisticirani modeli i fuzija formalnih i neformalnih kombinacija kao i modnih dodataka nosivih u raznim prilikama.

Prostor zadarske Weekend Max Mare uređen je prema najnovijem konceptu pa tako prostorom dominiraju neutralne palete boja, posebni detalji i namještaj, a kombinacije materijala i svjetlost stvaraju ugodnu atmosferu i savršeno naglašavaju bezvremenske komade iz Weekend Max Mara kolekcije.

Weekend Max Mara lansirana je 1984. godine kao casual weekend kolekcija i s vremenom je evoluirala u autentičan talijanski lifestyle brand s jedinstvenim identitetom i fantastičnim kolekcijama koje iznenađuju iz sezone u sezonu. U Weekend Max Mara kolekciji svoje modne favorite pronaći će svaka moderna i sofisticirana žena koja cijeni eleganciju, kvalitetne materijale i izradu kao i iznimno praktične i svestrane komade koje karakteriziraju sportska elegancija i spoj glamura i sportske i opuštene elegancije. Prirodne tkanine, opušteni, ali vrlo ženstveni krojevi, kao i udobno pletivo i eklektične kombinacije stilova neke su od ključnih odrednica kolekcija koje ćete od sada moći pronaći i u Zadru.

Upoznajte novu dalmatinsku modnu destinaciju i otkrijte chic kolekcije i trendove koje za ovu sezonu predlaže ovaj talijanski brend. Weekend Max Mara trgovine možete pronaći u zadarskom trgovačkom centru Supernova kao i na splitskoj adresi, Narodni trg 4.

16. travanj 2024 13:52