StoryEditorOCM

Yamamay predstavio liniju ‘Daily Rib’ za sve ljubitelje udobnosti: donje rublje dizajnirano za žene i muškarce

Piše PROMO
23. ožujka 2023. - 11:37

U potrazi za savršenim modelima donjeg rublja, udobnost je najvažniji element, ali i moderan izgled s naglaskom na jednostavnost. Trendovi se mijenjaju iz godine u godinu, a trenutno se nalazimo u razdoblju u kojem bi svatko mogao pronaći nešto za sebe. Bez obzira birali rublje koje će vas udobno pratiti tijekom dana ili sportsko rublje za vaše aktivno vrijeme poznati talijanski brend Yamamay je razvio liniju istovremeno udobnog i estetski privlačnog donjeg rublja za žene i muškarce.

Zbog činjenice da su se modne potrebe, smisao za odijevanje i stilovi znatno promijenili, Yamamay je odlučio razviti kolekciju donjeg rublja koja je namijenjena ženama i muškarcima.

‘One fit, any gender’ tvrdnja je koja se odnosi na svaki odjevni predmet u ovoj kolekciji.

image

donje rublje

Promo/Slobodna Dalmacija
image

donje rublje

Promo/Slobodna Dalmacija
image

donje rublje

Promo/Slobodna Dalmacija

Dijelovi su dizajnirani prema ženskoj i muškoj građi tijela, a u ponudi su različiti modeli za žene i muškarce. Ova kolekcija se ističe jedinstvenim stilom koji se želi svidjeti svima, donosi inovativne materijale koji ističu figuru žene i muškarca te nudi besprijekornu udobnost i osjećaj komfora svaki dan.

Kako bi se naglasila svestranost i sportski stil, linija ‘Daily Rib’ izrađena je od rebrasto pletenog organskog pamuka, a sastoji se od topića i gaćica za žene, bokserica i gaćica za muškarce te unisex potkošulje i kratkih hlačica koji su dostupni u bijeloj i sivoj boji.

image

donje rublje

Promo/Slobodna Dalmacija
image

donje rublje

Promo/Slobodna Dalmacija

Kolekcija je dostupna u svim Yamamay trgovinama, a najveći izbor udobnog muškog i ženskog donjeg rublja možete pronaći i na yamamay.com.

06. lipanj 2023 17:50