StoryEditorOCM

Zagarantirana dobit, brz povrat investicije i nenadmašna ljetna zabava - iznajmljivači na Jadranu otkrili su novi hit proizvod

Piše PROMO
18. lipnja 2021. - 06:00

iMatJet® je vodeni madrac na elektromotor snage 500 watta, postiže brzinu od 3 čvora, udobna fotelja napuhuje se u manje od 5 min te se jednostavno i lako prenosi do plaže, bazena ili jahte. 

Turistička sezona na Jadranu polako se budi, dolaze nam prvi gosti, a iznajmljivači vodenih aktivnosti na Jadranu posebno se vesele novom proizvodu koji će osvježiti i obogatiti turističku ponudu. 

Veliku poslovnu priliku uočili su mnogi iznajmljivači, koji na ovaj proizvod gledaju kao na nadopunu ponude iznajmljivanja plovila, jet-skija, pedalina – jer sada u svojem asortimanu imaju proizvod koji nudi potpuno novo iskustvo!

Zašto je iMatJet® idealan proizvod za sve poduzetnike u sektoru vodenih aktivnosti?

Inovativan, održiv i potpuno siguran – madrac na električni pogon jamči nezamjenjivu udobnost i potpuno novo iskustvo vašim mušterijama. Zabava, odmor i udobnost na moru, jezeru ili u bazenu u fokusu su potražnje svakog turista, a upravo će iMatJet® zadovoljiti i najzahtjevnije posjetitelje i ponuditi im nešto novo.

Za razliku od drugih gadgeta i uređaja za vodene aktivnosti, iMatJet® je u potpunosti prilagođen korisniku i jednostavan za korištenje, a ono najvažnije, predstavlja siguran i održiv pristup vodenoj zabavi, kako za korisnike tako i za poduzetnike.

Poslovni model koji omogućuje iznimno brz povrat ulaganja temelji se na dugoročnom planiranju partnerskih odnosa s koncesionarima, čime se garantira dobit, a početno ulaganje koncesionara svedeno je na minimum. 

Bavite se iznajmljivanjem jet-skija, pedalina i plovila? iMatJet® će savršeno nadopuniti vašu ponudu i privući nove mušterije! Evo zašto:

  • Jedinstven proizvod u svijetu koje privlači pažnju i budi interes svakog prolaznika
  • Ekološki je održiv, koristi električni pogon
  • Udoban poput ležaljke, a stabilan poput SUP daske i gotovo nemoguć za prevrtanje!
  • iMatJet® obogaćuje turističku ponudu te nudi dodatnu vrijednost svima koji ljetuju na Jadranu
  • Praktičan je, siguran i jednostavan za korištenje
  • Napredna tehnologija i maksimalna izdržljivost jamče dugotrajnost vašeg iMatJeta®
  • Namijenjen je ljudima s poduzetničkim duhom i onima koji žele biti pioniri nove vrste ljetne zabave
  • Omogućava brz povrat investicije i rast dobiti u poslu iznajmljivanja plovila
  • iMatJet® je savršen proizvod i za hotelijere, jahtaše, kao za i sve poduzetnike kojima je u fokusu privlačenje novih mušterija i pružanje dodatne vrijednosti gostima
  • Ivica Mataija, njemački poduzetnik hrvatskog podrijetla patentirao je iMatJet® - sportski gadget koji je premijerno predstavio 2020. na Boat Showu u Düsseldorfu. Na moru, jezeru ili bazenu pravi hedonisti od sada mogu uživati u ugodnoj fotelji na električni pogon. Daljinski upravljač u jednoj ruci, a osvježavajuće piće u drugoj, ljetni odmor pretvorit će u potpun doživljaj. 

    “Održivost je ono što zanima kupce i javnost, jer naš proizvod je prije svega ekološki održiv te ne bi bio moguć bez razvoja novih tehnologija. Ove godine, svim zainteresiranim koncesionarima i hotelima, osim kupnje iMatJeta®, omogućili smo i partnerstvo. Akcijska ponuda ove godine omogućava svim koncesionarima mogućnost zarade bez prevelikih ulaganja na način da ćemo iznajmljivačima ponuditi iMatJet® po povoljnim cijenama, a tu je i model dugoročnog partnerstva kroz podjelu dobiti. Na taj način, u ovim neizvjesnim vremenima, iznajmljivači imaju zagarantiranu dobit bez ulaganja. Naš cilj je pronaći dugoročne partnere koji će prepoznati vrijednost ovog oblika suradnje.” naglasio je Ivica Mataija.

iMatJet® je namijenjen iznajmljivačima i ljudima koji žele proširiti svoju ponudu iznajmljivanjem turistima na plaži ili proširenjem nautičke ponude. Postanite i vi partner - pošaljite nam upit putem obrasca na https://imatjet.com/b2b/ ili kontaktirajte mailom na info@imatjet.com 

25. travanj 2024 14:33