StoryEditorOCM

Zakorači odvažno u nove školske avanture sa Supernovom

Piše Promo
28. kolovoza 2023. - 15:59

Prvo školsko zvono samo što nije zazvonilo i zadnji je tren za kupovinu školskog pribora, novih modnih kombinacija i obuće u kojoj će školarci trčati školskim hodnicima. Odvedite svoje školarce u omiljene trgovine centra Supernova Zadar i obavite shopping na jednom mjestu uz odlična iznenađenja koja vam pripremamo.

Lista stvari koje školarci trebaju poprilično je duga – nova školska torba i pernica, bilježnice, omoti za knjige, olovke i bojice, pribor za likovni i oprema za tjelesni samo su početak popisa. Kada listi dodamo još i nove modne kombinacije i obuću, shvatimo da je vrijeme za shopping. Srećom, trgovine centra Supernova Zadar pripremile su odlične popuste za povratak u školu kojima ćemo uštedjeti prilikom kupovine nove trenirke, majica dugih rukava, košulja i cipela za jesen, kao i opreme za izvanškolske aktivnosti kojima se djeca posebno vesele. Nismo zaboravili ni na one najmlađe koje škola tek čeka, a koji trebaju novi ruksak, igračke i kozmetički pribor za nove vrtićke dane.

Osim odličnih popusta i pogodnosti popularnih brendova u našem centru, iznenađenja vas čekaju i na našem Facebook profilu https://www.facebook.com/SupernovaZadar/ - igrajte se s nama jer najsretnije i najspretnije nagrađujemo poklon karticama za najbolji shopping! Sretan povratak u školske klupe svim školarcima i njihovim roditeljima želi centar Supernova Zadar!

04. svibanj 2024 23:10