StoryEditorOCM

Zašto odabrati magnetsku rezonanciju u Pupillam poliklinici u Zadru?

Piše PROMO
19. rujna 2023. - 10:44

Magnetska rezonancija (MR) je danas standardna dijagnostička pretraga koja pomaže liječnicima doći do dijagnoze kod velikog broja bolesti i ozljeda organa (mozga, kralježnice, prostate, dojke, zglobova, itd.). Svake godine dolaze na tržište sve bolji i napredniji tehnološki MR uređaji koji omogućuju sve brži i ugodniji pregled i sve kvalitetniju sliku. Za razliku od CT i rendgenskog pregleda, kod magnetske rezonancije (MR) nema nikakvog zračenja niti drugog štetnog učinka na ljudsko tijelo.

U nastavku teksta iznosimo razloge zašto obaviti Vaš pregled baš u Poliklinici Pupillam.

1. MR uređaj Sempra marke Siemens je najnoviji uređaj sa svim softverskim i tehnološkim inovacijama za najbolju kvalitetu slika od svih dosadašnjih MR uređaja takve vrste u RH.

2. Slike očitavaju vrhunski, iskusni liječnici radiolozi iz klinika u Zagrebu i iz Opće bolnice Zadar, visoko specijalizirani za pojedina područja (mozak, kralježnica, prostata, dojke, zglobovi, abdomen, itd.).

3. Nalaz očitanja slike je gotov za 3 dana, uz mogućnost nadoplate za očitanje unutar 24 sata.

4. MR uređaj Siemens Sempra ima najbolju kvalitetu slika i kod pacijenata koji imaju umjetne proteze (kukovi, koljena i sl.).

5. Pacijenti koji imaju strah od zatvorenog prostora i MR pregleda, osim najbržeg i najtišeg MR uređaja, imaju na raspolaganju i iskusne inženjere i medicinske sestre koji su za vrijeme pregleda u stalnom kontaktu s pacijentima osiguravajući im ugodno okruženje.

6. Pregledi koji zahtijevaju kontrast (dojke, prostata, ponekad mozak, abdomen itd.) se obavljaju uz pomoć najmodernijeg daljinskog uređaja koji omogućuje preciznu i minimalnu upotrebu kontrasta uz vrhunsku kvalitetu slike. Kontrast je najnovije generacije koji ne izaziva nikakve alergijske reakcije.

7. U Poliklinici Pupillam rade i liječnici specijalisti otorinolaringologije, ortopedije, neurologije, kirurgije, gastroenterologije, ginekologije, itd., koji odmah mogu po potrebi rastumačiti MR nalaz i savjetovati daljnje liječenje.

8. Parking je uvijek dostupan ispred zgrade na centralnoj lokaciji starog željezničkog kolodvora u kojoj se nalazi Pupillam poliklinika i koja radi svaki dan od ponedjeljka do petka od 8 do 20 sati te subotom od 8 do 13 sati.

Za pregled magnetske rezonancije u Poliklinici Pupillam možete se naručiti na broj telefona 023 314 603 ili na email info@pupillam.hr.

27. rujan 2023 15:00