StoryEditorOCM
Zadar plusVIDEO ZADARSKA PJEVAČICA SANELLA SNIMILA NOVU PJESMU I SPOT

'Ako se još jednom zaljubim' pun krvi i suza

Piše Zadarski.hr
6. lipnja 2018. - 19:16
sanella

Zadarska glazbenica Sanella snimila je novu pjesmu i spot za nju.

Nakon prvijenca 'Čvor' i skladbe 'Zar je moguće', na red je stigla treća pjesma, naslova 'Ako se još jednom zaljubim'.

Kao i u slučaju prethodnih, i novi singl stiže iz kreativne autorske radionice Kristijana Rahimovskog koji ponovno potpisuje glazbu, a tekst u suradnji sa Sonjom Buljan, dok je za aranžman i produkciju bio zadužen Filip Gjud.

'Ako se još jednom zaljubim' ljubavne je tematike, popraćena modernom produkcijom u dinamičnom ritmu. 'Tekst govori o ljubavnim razočaranjima i neuspjesima, te šalje poruku imaginarnoj muškoj osobi, kako od nje za njega bolje nema, odnosno kao što i sam tekst refrena kaže - "Neka te druga grli, za mnom ćeš proliti sto litara krvi, jer od mog dodira, usana, sve tvoje vene ... vjeruj neka te druga čuva, za mnom ćeš proliti sto litara suza a ja pustiti ni jednu neću za našu sreću"', istaknula je Sanella.

I ovoga puta glazbenu, prati video priča snimana u Zadru u režiji Jerka Marića, prepoznatljive su vizure Zadra, njegovog kanal i okolice, a u spotu je ulogu odigrala i Sanellina kćerka Antea.

 'Jerko Marić, Kristijan Rahimovski i Filip Gjud, od početka su moj team, sa kojima je užitak surađivati. Nadam se da će pjesma "Ako se još jednom zaljubim" pronaći svoju publiku.'

 

26. travanj 2024 00:50