StoryEditorOCM
Zadar plusAKCIJA ZADARSKIH UČENIKA: BIRA SE NJUŠKA GODINE

Amaterska revija pasa je idealna prilika da kućnog ljubimca dovedete iz azila

Piše Matea Gugić
16. svibnja 2019. - 20:00
revija_psi1-010618

Kako bi na nešto drugačiji, i građanima bliži način, podigli svijest o brizi, pravima i zaštiti kućnih ljubimaca te napuštenih životinja, učenici i profesori Poljoprivredne, prehrambene i veterinarske škole Stanka Ožanića, u suradnji s azilima iz Zadra i Privlake, i ove godine organiziraju amatersku reviju pasa. Revija je idealna prilika da se stavi naglasak na udomljavanje psa, kojih je u azilima loših uvjeta, sve više. Revija će se održati u petak 31. svibnja u 17,30 sati ispred škole Stanka Ožanića, a učenici se  nadaju da će tako pomoći će svim četveronožnim prijateljima koji zaslužuju dom. 
– Pozivamo sve vlasnike svojih plemenitih mješanaca, nove i stare natjecatelje, neka se prijave na reviju, sve one koji su u potrazi za kućnim ljubimcem i sve prijatelje životinja neka nas posjete zadnjeg dana u mjesecu i podrže naše ciljeve – rekli su nam učenici škole, koji su za sve sudionike pripremili bogate nagrade. Istaknuli su kako se prošle godine, na prvoj reviji, prijavilo čak 45 pasa mješanaca. Žiri, u sastavu učenika škole Stanka Ožanića, smjer veterinarski tehničar, zajedno sa svojim profesorima, ocjenjivat će pse po općim kriterijima, neovisno o dobi ili veličini. Uz to, u suradnji s azilima iz Privlake i Zadra, psi iz azila bit će nagrađeni u posebnoj kategoriji “Miss i Mister azila”. 

Prijave traju od 16. svibnja – 24. svibnja 2019., a prijaviti se mogu svi psi koji su čipirani, cijepljeni i nemaju rodovnicu. Prijave se mogu izvršiti preko stranice Poljoprivredne, prehrambene i veterinarske škole Stanka Ožanića, osobnim dolaskom u školu ili putem e- mail adrese ozanic@zd.t-com.hr, s naznakom “Prijava za reviju”. Prilikom prijavljivanja vlasnici trebaju ponijeti putovnicu psa ili priložiti sliku iste, ako prijavljuju putem e-maila. Broj prijava je ograničen.

15. travanj 2024 17:55