StoryEditorOCM
Zadar plusBORIS ROGOZNICA

Bivši suprug Doris Pinčić progovorio o krahu braka s TV voditeljicom: ‘Ne želim se vraćati u prošlost. Za mene je to gotova priča‘

Piše M.P./SD
4. studenog 2021. - 09:02
Doris Pinčić i Boris Rogoznica vjenčali su se u studenom 2013. u zadarskoj katedrali sv. Stošije.  Luka Gerlanc/Cropix

Glazbenik u usponu Boris Rogoznica za Story je progovorio o raspadu braka s nekadašnjom glumicom Doris Pinčić koja je trenutno honorarno zaposlena na HRT-u gdje vodi emisiju Dobro jutro Hrvatska.

-U dobrim smo odnosima, fokusirani smo na odgoj dvoje divne djece. Ona je predivna majka i sve odluke vezane za njihov odgoj donosimo i donosit ćemo zajednički, rekao je Rogoznica.

- Za mene i moje najbliže taj period života nije bio ni najmanje 'zabavan'. Neizmjerno sam zahvalan osobama koje su bile uz mene i koje su mi pomogle da ponovno ustanem i krenem dalje. S odmakom sam osvijestio da su sve životne neprilike zapravo prikriveni izazovi. Na pojedincu je da odluči hoće li iz njih izvući pouku i nastaviti se razvijati u osobu kakva zaista jest. Ja sam to čvrsto odlučio i iskoristio sam to vrijeme za rad na sebi jer sam bio spreman učiti iz situacije u kojoj sam se našao.

image
Glazbenik u usponu u srpnju je debitirao na Splitskom festivalu na Prokurativama.
Tom Dubravec/Cropix

Pobijedio sam izazove i strahove, suočio se s vlastitim pogreškama i, ono najvažnije, pokajao sam se zbog postupaka kojima sam povrijedio svoje najbliže. Maknuo sam se od manipulativnih ljudi i situacija i počeo sam više vjerovati u samoga sebe. Danas nisam ni približno naivan kao tada. U javnosti se pojavilo puno netočnih i neprovjerenih informacija i nagađanja, ali svi znamo da je lavinu nemoguće zaustaviti. Zaista se više ne želim vraćati u prošlost, za mene je to gotova priča i ovo je zadnje što ću reći na tu temu. Život će pred sve nas bez sumnje postaviti nove izazove. Ja sam svoje odgovore dobio, lekcije naučio i spreman sam krenuti dalje, kaže Rogoznica.

image
Doris je na ovogodišnjem Splitskom festivalu odbila najaviti nastup bivšeg supruga, no kad je vijest 'procurila' u medije, ipak se predomislila.
Josko Supic/Cropix

Par je u lipnju prošle godine obavijestio javnost da se razvode.

- U prvom trenutku nismo htjeli komentirati uopće, jer stvarno mislimo da ima puno važnijih stvari o kojima bi se u Hrvatskoj trebalo pisati i pričali, ali ajde... Iako već neko vrijeme nismo životni partneri, i dalje smo prijatelji i roditelji savršene djece koju smo zajedno stvorili. Više ništa nemamo za reći o tome, niti se tiče ikog osim naše obitelji. Molimo sve da to poštuju, hvala svima na razumijevanju, objavila je tada na društvenoj mreži Pinčić.

19. travanj 2024 07:12