StoryEditorOCM
Zadar plusNETKO KAO TI

Boris Rogoznica opet uz Doris Pinčić! Pjevač okrenuo novu stranicu u životu: ‘Dugo sam o tome maštao, čak sam vježbao i naklon...‘

Piše M.P./SD
7. srpnja 2021. - 21:57
Boris i Doris snimljeni snimljeni 2013. godine na Masleničkom mostu dok još nisu bili u braku.Luka Gerlanc/Cropix

Boris Rogoznica ove će subote na Prokurativama u sklopu finalne večeri Splitskog festivala otpjevati pjesmu 'Netko kao ti' autorice Antonije Šole.

- Dugo vremena sam dolazio na to mjesto i maštao kako tu nastupam. Mogao sam čuti žamor ljudi dok izlazim na pozornicu, preplavljivale bi me divne emocije, čak sam vježbao i naklon publici. Tada mi se nije činilo baš izgledno da bi se tako nešto moglo dogoditi, ali evo, ipak je, rekao je Rogoznica za Gloriju.

Navedenim riječima svjedoči i činjenica da je upravo u video uradak svoje nove pjesme 'Netko kao ti' unio kadrove splitskih Prokurativa, a za cijelu vizualnu priču pobrinula se ekipa Limitless production.

Boris je nedavno imao priliku iskusiti čari zagrebačkog festivala sa pjesmom 'Samo čovik', također nastalom u suradnji sa Antonijom, koja je itekako ostala zapaženom i prihvaćenom.

- Vjerujemo kako će i 'Netko kao ti' pronaći svoje mjesto kod publike. Ovo nije sasvim obična pjesma, već poseban razgovor ljudskog srca i Boga koji se odvija kroz pjesmu u intimi grudi svakog od nas. Ona je molitva upućena Bogu u nadi i priželjkivanju da nam pošalje nekog 'svog', nekog s kim ćemo se uzajamno iscijeliti i pronaći duševni mir. Poklanjam je svim ljudima dobre volje i čista srca', kaže glazbenik.

Splitski festival na kojem će pjevač prvi puta nastupati, uz Duška Ćurlića i Jelenu Glišić vodit će i njegova bivša supruga Doris Pinčić.

26. travanj 2024 05:53