StoryEditorOCM
Zadar plusSVJETSKE FACE

Danas započeo Sunset Sports Media Festival, obilježen je ekskluzivnom projekcijom filma "Football must go on", pogledajte tko je sve došao u Zadar

Piše M.K.
1. lipnja 2023. - 23:34
Zadar, 010623. Danas je zapoceo Sunset Sports Media Festivala, koji ce do 3. lipnja, u Zadru okupiti brojne aktivne i bivse svjetske sportske zvijezde, renomirane medijske strucnjake i goste iz svijeta sportskog marketinga. Prvi dan obiljezen je ekskluzivnom projekcijom filma Football must go on. Na fotografiji: Stephen Jackson, Brian Dailey, Matt Barnes i Damjan Rudez.Jure Miskovic/Cropix

Danas je započeo Sunset Sports Media Festivala, koji će do 3. lipnja u Zadru okupiti brojne aktivne i bivše svjetske sportske zvijezde, renomirane medijske stručnjake i goste iz svijeta sportskog marketinga.

Prvi dan obilježen je ekskluzivnom projekcijom filma Football must go on.

Sunset Sports Media Festival jedinstven je projekt koji okuplja vrhunske sportaše i istaknute sportske stručnjake iz područja medija, marketinga i poslovanja. 

Ovaj susret globalne sportske medijske i marketinške industrije održava se na jednoj od najljepših turističkih destinacija u Hrvatskoj, u gradu Zadru. Prilika je to da najznačajniji međunarodni i domaći stručnjaci podijele svoja znanja i razmišljanja o aktualnim temama te prezentiraju vodeće projekte i inovacije iz svijeta sporta, medija i poslovanja.

Pogledajte fotogaleriju

04. svibanj 2024 11:05