StoryEditorOCM
Zadar plusFOTO: BILI SMO NA JEDINSTVENOJ PREZENTACIJI ART JELA I KOLAČA

Dobri kolači ostaju na Kalelargi, a još više će ih biti u - "peglici!"

30. svibnja 2017. - 23:02
art_kalelarga5-300517_resize.JPG

Ekipa portala Zadarski.hr imala je u utorak ekskluzivnu i rijetku priliku sudjelovati u čudesnom gastronomskom događaju: internoj, radnoj prezentaciji novih linija jela i kolača hotela Kalelarga Art i nove, još neotvorene kavane-slastičarne Art koja će od kraja lipnja u 'peglici' biti slatka podružnica bistroa popularnog hotela nedaleko Narodnog trga.

Klaleraga Art i do sada je bio poznat po sjajnim kolačima koje priprema slastičarka Mirjana Pilipović, a sada se taj dio kuhinje seli u novu slastičarnu. Iako će bistro hotela i dalje imati standardnu ponudu dobrih kolača još će više prostora u njemu biti za slana, lagana jela iz kuhinje chefa Saše Vranića. A proizvodnja i ponuda kolača u punom se sjaju seli u novu slastičarnu u 'peglici'.

Danas je gastro ekipa Arta koju predvodi njihov stalni konzultant, poznati hrvatski chef Mario Čepek, malom krugu suradnika među kojima su bile direktorica Kalelarge Arta i Bastiona Mladenka Štura te voditeljica nove slastičarne Marija Fuzul, predstavljala nove kolače i nova slana jela. U jednima i drugima glavne su sirovine sezonske namirnice, prvenstveno voće i povrće, i to one koje su baš sad dostupne na zadarskoj pijaci.

Širu priču o novoj ponudi Arta, i hotela i slastičarne, pročitajte u Slobodnoj Dalmaciji u četvrtak.

 

27. svibanj 2024 16:07