StoryEditorOCM
Zadar plusVIŠE SE NE SKRIVAJU

Doris Pinčić i njezin partner Davor Guberović prvi put su se pojavili zajedno u javnosti

Piše Gloria.hr
6. studenog 2022. - 12:10

Voditeljica Doris Pinčić i njezin partner, daruvarski menadžer Davor Guberović, u subotu navečer su se po prvi puta zajedno pojavili u javnosti.

Par nije propustio svečanu premijeru predstave ‘Čudo‘ glumice Ecije Ojdanić, koja je održana u zagrebačkom kazalištu Vidra. Doris i njezin partner nasmiješeni su pozirali fotografima, a Davor je voditeljicu nježno obgrlio oko ramena.

Podsjećamo, Pinčić je u lipnju objavila prvu fotografiju sa svojim novim partnerom, a istoga je dana potvrdila je njihovu vezu na svom Facebook profilu uz znakovitu poruku.

Inače, Doris Pinčić je ovoga tjedna bila vrlo zaposlena. Uz svoj stalni voditeljski angažman u emisiji ‘Dobro jutro Hrvatska‘, u petak se pojavila i u ulozi moderatorice na promociji knjige "Da sam ovo barem znala ranije" njezine prijateljice, pjevačice Ivane Plechinger.

Riječ je o nastavku Ivaninog uspješnog prvijenca Ono što ostaje, uvijek ljubav je", u kojemu je podijelila vlastiti put od duboke tuge zbog gubitka roditelja do vlastite borbe s bolešću. Plechinger je Doris na predstavljanju opisala kao svoju "sestru po duši", a Pinčić je priznala da je zavirila u Ivaninu knjigu dok je još bila u tiskari.

18. travanj 2024 21:09