StoryEditorOCM
Zadar plusUDOVOLJILI JOJ ŽELJI

Doris Pinčić na Prokurativama neće najaviti nastup bivšeg supruga. Doznajemo kako je voditeljica tražila od HRT-a da se taj dio izbaci iz scenarija

Piše M.P./PSD
8. srpnja 2021. - 18:20
Doris Pinčić na HRT-u je izrazila želju da se scenarij Splitskog festivala prilagodi tako da ne najavi nastup bivšeg supruga Borisa Rogoznice.Neja Markicevic/Cropix

Među natjecateljima koji će ove subote pjevati na Splitskom festivalu je i bivši suprug Doris Pinčić.

Glazbenik u usponu Boris Rogoznica predstavit će se pjesmom Antonije Šole i bit će mu to prvi put da pjeva na Prokurativama. Iako je njegova nekadašnja supruga jedna od voditeljica festivala ona Borisovo ime neće izgovoriti pred kamerama već će to prepustiti kolegama, a to su Duško Ćurlić i Jelena Glišić, donedavno Lešić, piše Slobodna Dalmacija. 

Naime, kako smo saznali od izvora na HRT-u, Pinčić je još prije mjesec dana tražila u matičnoj TV kući da se scenarij festivala prilagodi na način da ona ne najavi Rogoznicu, inače oca svoje dvoje djece, sina Donata i kćeri Gite.

Gledatelji će tako ostati zakinuti da vide kako Doris najavljuje nastup bivšeg supruga.

image
Doris i Boris u danima bračne sreće.
Luka Gerlanc/Cropix

Podsjetimo, par je u lipnju prošle godine obavijestio javnost da se razvode.

- U prvom trenutku nismo htjeli komentirati uopće, jer stvarno mislimo da ima puno važnijih stvari o kojima bi se u Hrvatskoj trebalo pisati i pričali, ali ajde... Iako već neko vrijeme nismo životni partneri, i dalje smo prijatelji i roditelji savršene djece koju smo zajedno stvorili. Više ništa nemamo za reći o tome, niti se tiče ikog osim naše obitelji. Molimo sve da to poštuju, hvala svima na razumijevanju, objavila je na društvenoj mreži Pinčić koja je prošle godine baš na Splitskom festivalu prvi put bila potpisana bez prezimena Rogoznica.

Iako više nisu bili zajedno, ovaj smo par krajem prošle godine gledali u showu RTL-a Superpar gdje su se pojavili kao gosti. U trenutku snimanja još uvijek su bili supružnici, a RTL je odlučio da neće izbaciti njihove zajedničke scene iz emisije.

28. svibanj 2024 16:52