StoryEditor
Zadar plusDATUM JE POZNAT, SPREMA SE SPEKTAKL

Evo što vas čeka na jubilarnom 10. Festivalu vjenčanja

Piše Zadarski.hr
22. veljače 2017. - 14:31
festival_vjencanja_revija1-

Udruženje obrtnika Zadar vas poziva na jubilarno izdanje Festivala vjenčanja:

 

Jubilarni 10. Festival vjenčanja u organizaciji Udruženju obrtnika Zadar i partnerstvu s Ilirijom d.d.– Arsenalom, održava se u subotu i nedjelju, 4. i 5. ožujka u Arsenalu. Izlagači na ovogodišnjem Festivalu, njih preko 60, prezentirat će svoje usluge i proizvode vezane uz organizaciju vjenčanja, te će posjetiteljima i mladencima koji ih u dane Festivala posjete na njihovim izlagačkim pozicijama ponuditi festivalske popuste.

Koji izlagači Vas očekuju na ovogodišnjem Festivalu pogledajte u letku Festivala u privitku. Subotnje jutro na Festivalu vjenčanja otvara se u 12 sati „Slatkim jutrom“ - promocijom ponude izlagača slastičara, koji će svoje slastice ove godine dijeliti u dobrotvorne svrhe za potrebe Dječjeg vrtića Latica. Subotnje jutro nastavit će se revijom svečanih haljina salona RR moda, Step By Step iStudio Marković.

U nedjelju ujutro s početkom u 12 sati uz „Dalmatinsko jutro“ i prezentaciju okusa mediteranske kuhinje izlagača sala za vjenčanja, restorana i cateringa ponovno smo u humanitarnom tonu, a u nastavku slijedi revija svečanih haljina.

Pokrovitelji humanitarne akcije su slastičari, sale za vjenčanja, restorani i caterinzi: Angelus catering, Art hotel Kalelarga i Hotel Bastion, Catering Gušti&Wedding restaurant Mirabilis, Ilirija – Arsenal, Kolači Danica i Kavana Lovre, Kroštula, Mali princ torte i kolači, Sala za vjenčanja Pineta, Restoran Groppo, Sala za vjenčanja Diamond, Sala za vjenčanja Zara, TH Catering-Turisthotel, Slastičarnica Cabala, Slastičarnica Fantazija, Slastičarnica Tortica i Zarabeach restaurant.

Oba dana u popodnevnom terminu posjetitelje s početkom u 18 sati očekuju bogate modne revije salona vjenčanica Diora Zadar, Brigita, Favola i Wed studio Ana Milin, koje će pratiti i zasebne revije vjenčanih buketa.
Cjelokupni program obogatit će i druge atraktivne točke u programu, koje ćemo najaviti u tjednu pred sami Festival. I ove godine za mladence smo pripremili nagradnu igru, koja je ove godine pod pokroviteljstvom Terra putovanja. Mladenci posjetitelji Festivala, oba dana će imati mogućnost popuniti kupon za sudjelovanje u nagradnoj igri, te osvojiti bračno putovanje.
Zajedničkim snagama vrijednih izlagača, organizatora i partnera, te uz podršku svih sponzora i medijskih pokrovitelja ovogodišnjeg Festivala, vjerujemo kako će 10. Festival vjenčanja svojom kvalitetom, sadržajem i ponudom ponovno privući veliki broj posjetitelja.

item - id = 470020
related id = 0 -> 590766
related id = 1 -> 534312
18. rujan 2021 15:58