StoryEditorOCM
Zadar plusOVO JE PRAVA KOŠARKA

Evo tko je prošao u četvrtfinale Zadarske ljetne lige, pogledajte i kako je publika, u nedostatku struje, stvorila atmosferu koja se rijetko viđa

Piše Zadarski.hr
21. srpnja 2020. - 17:42

Prošlog vikenda na otvorenim terenima ŠC Višnjik odigrane su posljednje utakmice grupne faze košarkaške Zadarske ljetne lige.

Prošlotjedni ciklus otvoren je u četvrtak s utakmicom KK Jadera Talvi Putovanja i KK Smiljevac koja je završila rezultatom 61:76. Nakon njih zaigrali su KK Mornarica Kampo Kaštelo i KK Maslina a sve je završeno rezultatom 81:86.

U petak su snage odmjerili KK Sukošan i KK Sfinga Staffordi, a rezultat je bio 96:83, dok je KK Bili Brig pobijedio protiv KK Honda Marine Vodice s rezultatom 97:62.

U subotu je KK Bazen bio bolji od KK Plovanija 89:73, a KK Bokanjac i KK Zaratini Foša završili su rezultatom 84:90.

U nedjelju su odigrane utakmice između KK Voštarnica i KK Strožanac koja je završila rezultatom 73:65, dok je posljednja utakmica trećeg kola, ona između KK Kukljica i KK Sabunjar Privlaka završila rezultatom 94:80. 

Ipak, najljepša scena posljednjeg vikenda 'odigrala' se u četvrtak između KK Mornarica Kampo Kaštelo i KK Maslina. Nakon što je utakmica otišla u produžetke I nakon što su se u ponoć ugasila svijetla reflektora na Višnjiku, košarkaši su se na terenu našli u mraku. No, mrak nije trajao dugo, ubrzo je s tribina zasjalo svijetlo. Svi gledatelji su izvukli svoje mobitele, upalili bljeskalice te ih uperili prema terenu kako bi se utakmica mogla održati do kraja. 

Nadolazeći vikend snage na terenu odmjerit će probrana ekipa koja je izborila svoje mjesto u četvrtfinalu, a raspored utakmica bit će uskoro poznat. 

PAROVI ČETVRTFINALA

KK Kukljica – KK Jadera Talvi Putovanja
KK Bazen – KK Voštarnica
KK Sabunjar – KK Smiljevac
KK Sfinga Staffordi – KK Mornarica Kampo Kaštelo 

25. travanj 2024 05:15