StoryEditorOCM
Zadar plusNA KONCERTU U ZADRU:

Franka Batelić kostimom prikrila trudnički trbuščić, Domenica blistala u bodyju, a i Rita Ora je nosila hrvatski dizajn

Piše Mia Musulin
31. kolovoza 2019. - 17:55
rita_ora15-300819

 

Spektakl koji se čekao cijelo ljeto sinoć je održan u poznatoj zadarskoj ‘peki’, dvorani Krešimira Ćosića, a za njega je bila zaslužna svjetska glazbena zvijezda Rita Ora. Oko sat vremena nastupa pratilo je između pet i šest tisuća ljudi za koje je Rita izvela svoje najveće hitove i u nekoliko navrata istaknula da se vrlo sretna vratila u Hrvatsku, po njoj jedno od najljepših mjesta koje je posjetila. Kostim, na kojem su bili ispisani naslovi pjesama poznate pjevačice, kao i njezino ime dizajnirao je domaći dizajner Juraj Zigman - piše Gloria.

 

Zadar, 300819.
Veceras je u dvorani Kresimir Cosic u Zadru pred nekoliko tisuca obozavatelja nastupila britanska pop zvijezda Rita Ora.
Na fotografiji: koncert Rite Ore.
Foto: Luka Gerlanc / CROPIX

Luka Gerlanc / Hanza Media

Publiku su zagrijale Domenica Žuvela, koja je istaknula da još uvijek pamti uzbuđenje nakon poziva da i ona bude dio ovakvog spektakla i trudnica na hrvatskoj estradi koja još uvijek neumorno nastupa - Franka Batelić.

 

Zadar, 300819.
Veceras je u dvorani Kresimir Cosic u Zadru pred nekoliko tisuca obozavatelja nastupila britanska pop zvijezda Rita Ora.
Na fotografiji: Franka Batelic nastupila kao predgrupa Riti Ori.
Foto: Jure Miskovic / CROPIX

Jure Mišković / Hanza Media

- Imam osjećaj kao da je ovo moj jedan uobičajeni koncert, a zapravo sam dio spektakla. Od početka pratim Ritu i znam sve njezine pjesme, da nisam predgrupa sigurno bih bila u publici - rekla je Domenica koja je "od glave do pete" bila obučena u dizajn domaćeg modnog dvojca Elfs. 

 

Domenica kao predgrupa riti ori

Sonja Dvornik

 

Domenica kao predgrupa riti ori

Sonja Dvornik

- Već drugu godinu zaredom sam predgrupa jednoj takvoj zvijezdi, velika je to čast, još u Zadru, u kojem je atmosfera uvijek apsolutno genijalna - poručila je Franka i priznala kako se u trudnoći osjeća zaista odlično i dok god tako bude će nastupati. Franka je za ovaj nastup odabrala efektan kostim s plavim plaštom za koji su zaslužni Twinsi, a kojim je prikrila trudnički trbuščić.

20. travanj 2024 15:05