StoryEditorOCM
Zadar plusSKOČILA TEMPERATURA!

Glavna zvijezda vrućeg fotosessiona za kupaće kostime bila je trenutačno najljepša Hrvatica, 21-godišnja Zadranka!

Piše Jutarnji.hr
6. kolovoza 2020. - 22:38

Iako se ovih dana temperature zraka u cijeloj Hrvatskoj dižu visoko iznad 30 Celzijevaca, temperaturu je u Splitu dodatno podignulo snimanje kampanje za najvećeg hrvatskog proizvođača kupaćih kostima Pletix iz Kamanja održano na novouređenom Maestral Beach Clubu i bazenu hotela Radisson Blu.

- Bilo mi je uistinu lijepo snimati u Radissonu, gdje su svi bili izuzetno ljubazni i susretljivi i sigurno ću se opet vratiti - rekla nam je zvijezda kampanje, Zadranka Mirna Naiia Marić, Miss Universe Hrvatske 2020.

Njoj je dan započeo već u pet ujutro na šminki i frizuri za koju se pobrinuo Josip Lijić, da bi već s prvim izlaskom sunca bila spremna stati pred kameru poznatog modnog fotografa Zvonimira Ferine.

Kao i sva službena putovanja Miss Universe Hrvatske i ovo je bilo ugodno uz pomoć Nova rentacara.

Baš kao i sva velika sportska natjecanja, pandemija koronavirusa pomaknula je i održavanje svjetskog izbora Miss Universe s početka prosinca na prvo tromjesečje 2021. godine. Umjesto najavljivanih egzotičnih destinacija, izbor će se održati u Sjedinjenim Američkim Državama, a datum i grad u kojem će se izbor održati, biti će najavljeni najesen.

Dane u karanteni Mirna je provodila vježbajući na balkonu, trčeći u parku Maksimir ili u dugim šetnjama po Sljemenu i isprobavanjem novih recepata zdrave hrane, stoga su joj protekli relativno brzo, a postupnim otvaranjem u Hrvatskoj i Europi polako se mogla posvetiti i svojim obvezama koje titula Miss Universe Hrvatske nosi.

Najljepša Hrvatica ima 21 godinu, visoka je 177 cm, tečno govori engleski i talijanski jezik i završila je Školu za primijenjenu umjetnost i dizajn Zadar. Voli izazove i uporno ide prema ostvarenju svojih ciljeva, a disciplina i optimizam, kao i karizma i dobar duh, pomažu joj u tome. Najviše voli umjetnost i dizajn, voli slikati i crtati, a u slobodno vrijeme planinari i ide u teretanu.

20. travanj 2024 15:18