StoryEditorOCM
Zadar plusZADARSKI GLAZBENICI U NOVOM PROJEKTU

Grupa Banana snimila predivnu baladu s kćerkom legendarne zvijezde

Piše Zadarski.hr
25. siječnja 2019. - 20:04
BAN1.JPG

Grupa Banana snimila je novu pjesmu „Samo ljubav“ u duetu s popularnom pjevačicom Ivanom Kovač! Zanimljiva suradnja između grupe Banana i Ivane Kovač produkt je ideje koja se rodila na koncertu u Sloveniji u kojoj su vidjeli idealan trenutak za glazbenu suradnju.                                                                  

Pjesma se „Samo ljubav“, glazbu i aranžman potpisuje Marin Seko, dok je za tekst zaslužna šefica grupe Gordana Seko. Za mix i mastering je zaslužan Ante Toni Lasan                                                                    

- Ideja za pjesmu s Ivanom nam se rodila na zajedničkom koncertu u Sloveniji, jer smo nakon dueta s Alenom Nižetićem tražili nekoga tko ima dovoljno nježan, a opet moćan glas za jednu veoma lijepu baladu o ženama. Ivana se tu uklopila savršeno, odmah je pristala čim je čula pjesmu i krenuli smo na realizaciju. Stvarno mislimo da će se svaka žena pronaći u ovoj pjesmi i nadamo se da će ostvariti odlične rezultate kako kod publike tako i kod glazbenih urednika - rekao je Marin Seko, član grupe Banana.

-Grupu Banana poznajem već jako, jako dugo i kad su mi rekli kakav projekt rade i poslali pjesmu, pristala sam odmah i stvarno sam jako počašćena što sam dio tog odličnog projekta. Pjesma mi je sjela na prvu, a kad smo krenuli u realizaciju, shvatili smo da imamo potencijalni hit. Marin Seko je napravio odličan aranžman, a zajedno s Lasanom i odličnu produkciju, dok je Gordana odlično napravila pravi ženski tekst. Vjerujem da će kod glazbenih urednika diljem Hrvatske, a i šire biti jako dobro prihvaćena, kao i što očekujemo da će se pjesma uvući u srca publike – rekla je popularna pjevačica Ivana Kovač.

 

16. travanj 2024 18:03